• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

8 dni masz taka obfita @ ?

Maz dzwonil ze bedzie dzisiaj pozno ,ciekawe czy bedzie mial sile na przytulanki :dry:

tzn inaczej od poczatku nie mam obfitej, może z 2 dzien było troche wiecej, brzuch nie bolał prawie wogóle a zawsze zyłam na tabletkach przeciwbólowych a od niedzieli zaczęły sie kłucia w jajnikach takie skurcze o charakterze przerywanym. I do dzis mam lekkie krwawienie-krew brązowa nie czerwona. Bola mnie rowniez piersi i zasypiam na siedząco. Wszystko sie rozlegulowało.

reklama
Edyta ja też nie lubię gdy ktoś dotyka moich rzeczy a co dopiero używa kosmetyków. Ale jak już kiedyś pisałam-moja szwagierka lubi moje kosmetyki. Co mnie do szału doprowadza.

dlatego ja wszystkie swoje rzeczy włącznie z kosmetykami muszę trzymać w pokoju bo szybko by poznikały nawet mój mi przypomina żebym nic nie zostawiała w łazience

LUX ja pisałam że facet koleżanki jest kilka lat młodszy. Mój jest 7 lat starszy.

Kotek, to nic normalnego 8dni@. Jeżeli nie zaciążysz w tym cyklu to po następnej @ takiej natychmiastowo po 8, 9 dc na usg. Niech zobaczy czy Ci się może polipy nie robią. Taki przerost endometrium patologiczny może czasami skutkować obfitymi i długimi @ bo organizm sam próbuje sie oczyścić.

reklama
Lux mi z pokoju nikt nie weźmie bo jak wychodzimy to na klucz ale jak na początku zostawiałam w łazience to bardzo szybko wszystkiego ubywało a mi było głupio żeby ich używać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry