• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry

U nas slonecznie i cieplo wiec pewnie cala rodzinka wybierzemy sie na jakis spaceros ale Narazie maz pojechał z Danielem i jednym synem na miasto

Dziewczyny co do wymiotow to tez wolalabym je miec i byc w ciazy ,lecz wiem ze teraz tak mówię Haha

Aga poczekaj do wtorku z testem ,beta rośnie co 48h tak wiec jeżli to ciąża to we wtorek kreska powinna byc ciemniejsza ;-)

Te dziewczyny co dostały @ tule mocno ,a za te co jutro beda testowac trzymam kciuki bo w końcu potrzeba nam dobrych wieści na naszym wateczku

reklama
a ja bym bardzo chciała w tym roku rodzić, żeby jeszcze mieć 28 lat :) potem drugie 30 lat i przed 30stka jestem gotowa :D i też mnie przraża te pobieranie krwi brrrr niecierpie

Hej :-)
U mnie dziś drugi skok temperatury. Ponownie pojawiła się większa ilość budyniowego śluzu. Jeżeli maksymalnie do wtorku nie pojawi się @ to w środę test.

Tak miewałam, na dwa, trzy dni przed @ skok temperatury i ten śluz.
Więc do 8 marca czekać nie muszę.

Dla wszystkich bez wyjątku Miłego Dnia.

Karola, ja nie jestem zwolenniczką sprawdzania bety co drugi dzień. Bo może być tak, że ciąża będzie rozwijać się super a beta będzie wolno przyrastac i niepotrzebnie będziesz się martwić :) jeżeli lekarz zaleca badać ją co drugi dzień tak jak Kami robiła to co innego.

Ja z pierwszym nie zygalam i nie mialam mdlosci teraz tez zero objawow hmmmmm moze dlatego w ostatniej ciazy przytylam 32 kilo to napewno to a nie obrzarstwo hahah w tej juz mam wizyte u dietetyka bo sama nie poradze sobie zeby nie przytyc bo ja z tych co lubia podjadac caly dzien

reklama
Mam nadzieje bo w środe jade na szkolenie dwudniowe :P

Powiedzcie mi z tą beta jak zrobie ja w poniedziałek to musze w środe powtórzyć?
to zależy jaka beta wyjdzie Ci w poniedzialek co do powtorki to skonsultuj z ginem bo jesli bedzie oki to nie będzie takiej potrzeby,duzo tez zalezy id tego jaką mialaś przeszlosc położniczą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry