reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka jutro idz do lekarza z tym pecherzem jak masz goraczke to ci zurawina nie pomoze moze potrzebny bedzie antybiotyk

Tak dokładnie musi być stosunek 1 do 1,5 w górę. Tez miałam podejrzenie ale badania to wykluczyły. Nie leczone może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę. Ja bym dodała do tego progesteron. I pamiętaj żeby lh, fsh i estriadol robić od 2 do 5 dnia cyklu

Tak dokładnie musi być stosunek 1 do 1,5 w górę. Tez miałam podejrzenie ale badania to wykluczyły. Nie leczone może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę. Ja bym dodała do tego progesteron. I pamiętaj żeby lh, fsh i estriadol robić od 2 do 5 dnia cyklu
wiem wiem lakarz mi zwrócił na to uwagę
w ogóle musze Wam powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z wizyty, chyba znalazłam naprawde świetnego lekarza

Zuzka zaczęłam dawkowac furagine, antybiotyk zażywalam 2 cykle temu i rozwlekł mi w czasie to zapalenie i niewiele pomógł.

Kamilowe wiem tylko ja wiedzialam o zmianach, oni tam sobie sami robia jak chca i nie mam o to pretensji, chodzi o podejscie od strony finansowej w razie ich wyprowadzki, my nie uzgadnialismy zmian, nawet kiedys jej wspominalam ze w razie czego zeby mnie informowala no ale nic ie mowili,
placa rzetelnie, sa spokojni, dobrze zyja z sasiadami i w miare zaufani wiec umowa jest na gebe i jakos sie krecie,
tylko nie wiem jak podejsc w przyszlosci do tych zmian jezei kobieta brdzie chciala jakies zwroty za zmiay,
zreszta zobaczymy jak to bedzie tylko tak podpytalam jak jest u was

My tez podnajmujemy mieszkanie i nasi lokatorzy wiedza ze mieszkanie ma zostac w podobnym stanie jak sie wprowadzili ze wszystkimi ruchomosciami czyli jesli byly szafki w kuchni i ona zmienila je na inne a tamtych sie pozbyla to musi w ramach tamtych zostawic swoje nowe. Jesli np polozy panele bez uzgodnienia z toba kosztow to ona za nie placi i ty jej nic nie zwracasz chyba ze wczesniej dogadalyscie sie inaczej. Z doswiadczenia wiem ze kiedy lokator sie wyprowadza badz przy zdaniu kluczy na miejscu bo potrafia naprawde wyniesc wszystko

Claudia wlasnie na poczatku byla podobna rozmowa ze mieszkanie przyjmuja w dobrym stanie i poprostu mieszkaja nie rozmawialismy o zadnych zmianach i o zadnych zmianach mnie nie informowali tylko moja mama zauwazylla przy odbiorze korespondencji.
Oni mieszkaj tam juz 3 lata wiec sie zadomowili i pewnie chca miec ladniej, jednak nie uzgadnialismy zadnych zmian, w kazdym razie dzieki za podpowiedz, sluszna rada tak podejde do sprawy.

Poza tym to nie moge wytrzymac tych kilku dni i chyba zrobie test znowu przed terminem @, chociaz sobie obiecalam ze poczekam

reklama
Idz zrob bete nie sikany jak jestes to nawet kilka dni przed miesiaczka ci pokaze a test to i apo terminie moze sie nie pokazac

Do góry