• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
My mielismy pierogi z soczewica zrobilam 70 zostalo 15 hahahha moi faceci pochlaniaja pierogi

Ja uwielbiam ale z mieskiem , zawsze robie farsz z kurczaka ;-)

Jejku juz sie nie moge doczekac kiedy Andrea sie wyprowadzi ,zostawila kuchenke wlaczona ,przez godzine grzala sie nie potrzebnie ale najgorsze jest to ze maly mogl wejsc do kuchni i sie oparzyc ,normalnie nie mam juz do niej sily,o wszystkim zapomina ...juz spalila garnek ,patelnie mi porysowala ,swiatla zapomina gasic w ciagu dnia siedzac w pokoju pali swiatlo ,zwracam jej uwage a ona za chwile robi to samo ,smieci ani razu nie wyrzucila a o sprzataniu nie ma mowy ,nie domysli sie ze trzeba ubikacje czy wanne myc ...gdzie ona byla chowana to ja nie wiem :wściekła/y:

Edyta a nie możesz ich wcześniej wyrzucić? Ona robi się coraz bardziej niebezpieczna dla Was.

do 14 maja sie wyprowadzic tak powiedzial moj T do tego musza wymienic zamek do drzwi ,ja teraz musze siedziec w domu i nie moge wyjsc bo boje sie ze ze ten sasiad co znalazl klucz dorobil sobie nowy, a nie chce starcic mojego dobytku ,mam sporo rzeczy o duzej wartosci

Byliśmy chwilę u Tomka siostrzenicy. Nie zamieniłam słowa z teściowa! Ona też rzucała mi groźne spojrzenia. W dupie ją mam. Tomek powiedział jej tylko: a spróbuj nie przyjść na moje imieniny to zobaczysz!

reklama
Lux ja juz sobie obiecalam nigdy wiecej nie wezme nikogo do domu ,ja i tak sie napomagalam innym a wdziecznosci nie dostaje jedynie co to mam satysfakcje ze komus moglam pomoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry