• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux a Twój bierze jakieś leki teraz? mój już przestał brać antybiotyk, na szczęście mu dużo lepiej więc od wczoraj już też działamy :) będę podążać taką ścieżką jak Claudia :D
Kami rzyganko :D faaajnie ;))))
Enej ja szukałam Jonasa ale nie znalazłam nic gdzie by można dla konkretnej osoby wyliczyć, jakbyś miała linka to podaj proszę. I nie martw się nie jesteś sama w obawach. Mimo że ja dopiero zaczynam to i tak gdzieś w głowie siedzi strach że nie będę mamą.

reklama
Julka nie zadręczaj się, uważam że i tak my kobiety pragniemy dzieci mocniej niż oni
Edytka pikał Ci przecież jajnik niedawno ;> mnie dzisiaj chwilami coś prawy zaboli, ale nie wiem kiedy one się odzywają tzn. z jakiego powodu. Bo na owu to za wcześnie.

enej współczuję, że jednak @ się zbliża, ale może jeszcze nie do końca to takie pewne. A długo się już staracie?
Dzięki za odp. ;) poszukam na necie o tym cyklu Janasa.

W sumie to od września. Ale po drodze okazało się ze mam niedoczynność tarczycy hashimoto i wzjg. Wiec ciągle i do końca życia na lekach. Lekarze mówią żeby poczekać ze staraniami bo sterydy biorę. Ale że jak będzie "wpadka" to też nic się nie stanie złego. Tyle że mi trudniej zajść. .

Julka mój z kolei trochę podchodzi do tego " co ma być to będzie". Ale też się stara. W tym cyklu mówi : " będzie akcja dzieciol. Pukanie co drugi dzień; )"

Lux spróbuję tak jak ty w kolejnym cyklu. Tylko w pracy będzie ciężko. .

Lux a Twój bierze jakieś leki teraz? mój już przestał brać antybiotyk, na szczęście mu dużo lepiej więc od wczoraj już też działamy :) będę podążać taką ścieżką jak Claudia :D
Kami rzyganko :D faaajnie ;))))
Enej ja szukałam Jonasa ale nie znalazłam nic gdzie by można dla konkretnej osoby wyliczyć, jakbyś miała linka to podaj proszę. I nie martw się nie jesteś sama w obawach. Mimo że ja dopiero zaczynam to i tak gdzieś w głowie siedzi strach że nie będę mamą.

Napisz mi proszę prywatna wiadomość z przypomnieniem bo ja teraz w pracy i z tel piszę a jak o 21 wrócę to pewnie zapomnę a mam to gdzieś na kompie w domu; )

Apropo naszych mężczyzn to mi jest żal mojego i przy okazji siebie. Rozmawiałam z nim przed chwilą, że nie mam żadnych objawów okresu i że pewnie mi się spóźni, a chciałabym żeby przyszedł normalnie aby móc zacząć brać witaminki i zrobić znowu badanie prolaktyny, zacząć starania z myślą, że robię coś dodatkowo aby wyszło, a on "może nie przyjdzie bo jesteś już w ciąży?" ma wielką nadzieje cały czas, a ja go tylko tym rozczarowuje i tak będzie tym razem :-(

Kochana nie mozesz tak myslec aby doszlo do zaplodnienia musi sie wszystko zgrac w czasie ,to nie taka prosta sprawa jakby sie wydawalo ,glowka do gory ;-)

Dziękujemy :) już mi zapowiedział, że dziś też będzie bzyku :D

No no nie proznuje chlopak hihi

Edytka pikał Ci przecież jajnik niedawno ;> mnie dzisiaj chwilami coś prawy zaboli, ale nie wiem kiedy one się odzywają tzn. z jakiego powodu. Bo na owu to za wcześnie.

A no pikal mi ale tylko jednego dnia wiec to pewnie nic nie znaczylo no ale nic trzeba czekac na rozwoj sytuacji :-)

Ja juz posmazylam mielone ,obralam ziemniaczki wiec przysiadlam na chwilke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry