Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko uwazaj bo wciągnąć potrafi my na raty wzielismy
Agnieszkak2, testować planuję we wtorek albo w środętakże jeszcze troszkę, ale dzięki za kciuki
Hihi, no pomidorowa to na pewno znak, tylko jaki?![]()
Lux, rany, z tą Twoją szwagierką... oni mieszkają jakoś blisko Was?
kamilove, super, tylko jak to sobie wbić do głowy, żeby wierzyć, że się nie uda?
Rany, tyle dziewczyn czeka na to testowanie... Czuję presję!![]()
heh dawaj nie bede samaKotek mocno trzymam kciuki! Zakocnoa za Cb również w tych staraniachza cała resztę też, bo się gubie czy ktoś ma teraz owu
Noelka no ja Ci powiem, że szwagierka mi się paskudna trafiła, a bratowa nie lepsza. Ona też żyje swoim życiem i nie rozumie moich problemów z zajściem. Z córka zaszla w pierwszym cyklu. Zauważyłam, że dużo ludzi ucieka od takich tematów. Jakby się wstydzili lub coś. Aga-zaczynam mieć chęć na przemeblowanie
![]()

ciesze sie ze moje zwierze jest szczesliwe wlasnie moj psiak siedzi na dworze dwie godziny jak go wolam to przyjdzie ale posiedzi do balkonu i pokazuje ze chce na dwor polatac:-)noelka26, program K. Bosackiej (tej, która prowadzi "Wiem, co jem i co kupuję" itp). Mimo, że nie lubimy jej stylu prowadzenia programów, to lubimy wiadomości, które w nich przekazuje.
Tutaj link do odcinków online: O Matko! | Odcinki O Matko! Online | Oglądaj program TVN Style w Player.pl!![]()
Dziewczyny a słyszałyście o 1000zł zasiłku rodzicielskiego przez rok po urodzeniu dzidzi dla beztobotnych i studentów??? Wchodzi to od 2016, ale dzieci z 2015 też obejmuje![]()
Kurcze, aż jestem w szoku, że państwo chce rodzinom pomagać :what: