reklama

Staraczki 2015 : )

No zupa nastawiona, zaraz się za drugie biorę. Postanowiłam jednak zrobić dzisiaj faszerowaną cukinię z piekarnika i do tego kompot z liczi :)
Najgorsze jest to, że dzisiaj koło 21 musimy odebrać kogoś przyjeżdżającego do Wwa i tak naprawdę nie wiem o której dokładnie będą :/ No, ale mam nadzieję, że przed 22 będziemy w domu..

reklama
Loli, ja też mam prywatnie gina, płace 150 za wizytę, ale jest ludzki i kometentny :) co do kosmetyków to miałam zamówione żel pod prysznic, płyn do kąpieli i dwa balsamy. No to mam teraz 4 balsamy w koszyku i bodajże 10 płynów i żeli razem wziętych :D aaa! W tym jeden Today od mojego perfumu, który pachnie tak mocno jak perfum. Tylko raz go użyłam, jest na specjalne okazje. Jestem w raju!

Luxuorius no to teraz nie pozostaje nic innego jak wanna ciepła woda z dużo ilością piany (skoro tyle płynów masz hih) świece i lampka wina hihi no i mąż masujący plecki :D:D:D :-)

zakocona
napisałaś o obiadku a ja głodna się zrobiłam :no:

Kobitki melduję się po pracy i idę czytać :-)nie wiem tylko czy uda mi się nadrobić, bo robaczki już czekają z zadaniami specjalnymi na :-) córcia mi głowę suszy, żeby ją nauczyć robić na drutach. Dziś z J tyle włóczki nakupili, że chyba dla każdej z Was na skarpety wystarczy:-D jest tylko jeden problem - nie umiem robić skarpet;-)zresztą wogóle niewiele potrafię, ale może to już ten wiek, że trzeba się za druty wziąć:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry