• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Katar to może nie, ale bardzo ciężko grypę przechodziła i jest jeszcze okropnie osłabiona. Temp ma 35,2 to bardzo nisko. No ale jak da radę to pójdzie:)

Balladynie i innym dziewczynom przesyłam link :
Płodnością i płcią rządzi Księżyc

Tam jest możliwość przeliczenia sobie w DIOSIE. Trzeba tylko znać date i godzine urodzenia. :)
Dajcie znać jak Wam poszło:)
Największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest kiedy owulacja wystąpi w dniu przewidzianym przez Jonasa. To jest jakiś czeski doktor. Poczytałam trochę o nim i bardzo ciekawa choć kontrowersyjna osoba. Jest kilku lekarzy specjalistów którzy popierają się jego badaniami:)

Dzięki bardzo :) przyda się. Trza pokombinować.

Hej dziewczyny ja z pytankiem do Was;-)

Otoz dzis mam 5dc i przy podcieraniu sie , jest brazowy sluz, moze macie pomysly skad on? Nigdy niemialam tak po @... @ trwala ok 2 dni, na szybko sprawdzilam szyjke i jest zamknieta ale niewiem co to w praktyce oznacza??!!:/
Macie jakies pomysly?

Ja niestety zupełnie sie nie wyznaje na tych różnych rodzajach sluzu :/ ale któras dziewczyna na pewno pomoże.
Tymczasem ja zmykam myju i lulu. Dobranoc wszystkim :)

Witam Panie z rana, temp zmierzona mam znowu wyższa juz sie naczytałem i skręcamy sobie rożne rzeczy chyba przestanę mierzyć do końca cyklu bo oszaleje, wrrr
miłego dnia :)

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie wczoraj spadek a dzisiaj temp trochę do góry :/ a dzisiaj termin @ . Ale szyjka się lekko uniosła i nie jest szczelnie zamknięta wiec chyba się zbliża powoli :)
Miłego dnia ja się szykuje na praktyki do szpitala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry