• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux nie ja, tylko moja mama. A jest bardzo chora i się zastanawia czy to nie będzie miało jakoś wpływu na wyniki badań.

No ale skoro mówicie, że spokojnie można iść:) to powiem żeby szła;)

Katar to może nie, ale bardzo ciężko grypę przechodziła i jest jeszcze okropnie osłabiona. Temp ma 35,2 to bardzo nisko. No ale jak da radę to pójdzie:)

Balladynie i innym dziewczynom przesyłam link :
Płodnością i płcią rządzi Księżyc

Tam jest możliwość przeliczenia sobie w DIOSIE. Trzeba tylko znać date i godzine urodzenia. :)
Dajcie znać jak Wam poszło:)
Największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest kiedy owulacja wystąpi w dniu przewidzianym przez Jonasa. To jest jakiś czeski doktor. Poczytałam trochę o nim i bardzo ciekawa choć kontrowersyjna osoba. Jest kilku lekarzy specjalistów którzy popierają się jego badaniami:)

Edyta-niech ta Andrea szuka czekolowiek, a nie, że wybrzydza. Brak słów na takich ludzi.

Kochana jak nic nie znajdą to niech idą do hostelu bo ja mam dosc

A ja ide zrobic sobie KAWE SIEKEIRE bo usypiam dzis na stojaco

Ja tez poproszę

Dziewczyny bardzo pilne i ważne pytanie: Czy jest sens iść na mammografię jak się jest chorym? Grypa lub przeziębienie ?[/

Spokojnie mozna zrobic ,przeziębienie nie ma wpływu na wynik

ImageUploadedByForum BabyBoom1425581140.057129.jpg

Hej dziewczyny siedzę w pracy mam dosyc czytam was po mału ale klienci mi przeszkadzają i nie moge sie skupić.
Wysyłam wam zdjęcie mojej małej robótki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425581140.057129.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425581140.057129.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry