• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam dziewczęta ;) już wstałam, chociaż dziś dopiero na 12 do pracy, ale uszykowalam mężowi kanapki do pracy i juz mi sie nie chce kłaść. Zaraz jade na miasto załatwic dowód rejestracyjny do mojego malenstwa (moj pierwszy osobisty samochodzik, który kupil mi mężulo). ;D

Annam a owu juz miałas w tym cyklu?

reklama
Dzień dobry :)

Ja dziś od 6.30 w pracy [emoji57] zawiozlam juz Lene do przedszkola, uśpilam Tymka i Jagode i w pracy tylko do 13 jestem :D

Jutro mam wolne wiec spotykam się z moim Ł nerw mi trochę przeszedł wiec przynajmniej go nie zamorduje za te jego wysoki ;)

Tym co są w w super fazie płodności życzę powodzenia :)

Tym którym @ się spóźnia opóźnienia 9 miesięcznego ;)

I dla was wszystkich miłego dnia. Lecę robić zupę :)

Kaski nie wiem bo ja przez ostatni rok ovu nie miałam, teraz mam pierwszy niepełny cykl z bromergonem. A Jan to jest z ta szyjka? No ja od 3 dni mam problem zeby termometr włożyć :/

Dzien dobry.

Kami kciuki za spotkanie zeby ten Twoj matolek cos zrozumial :tak:

Lux kochana super ze test taki piekny :tak:

No i nie pamietam co mialam jeszcze napisac

Ahhhha Julia ja tez tak czasem mialam bylam z tym u ginki to powiedziala ze organizm moze oczyszczac sie jeszcze po @ i ze wszystko jest ok.Moze u Ciebie jest tak samo.Jak Cie to niepokoi to skocz na wizyte,bedziesz troche spokojniejsza,bo przyczyn moze byc kilka ale moze sie okazac ze wszystko jest w porzadku a to taki jednorazowy wybryk organizmu

Milego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
hejka :)
zrobiłam w dosie tego Jonasa i wyszło mi, że w marcu miałam dzień płodny w poniedziałek (wypadł mi na zakończoną @) a kolejny dopiero 1 kwietnia :P kiedy to wg mnie znowu będę ledwo po @. W lutym nie było płodnego dnia w ogóle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry