• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi moze od męża sie zaraziłas albo Cie zawialo?

Kami powodzenia na spotkaniu z tym Twoim. Mam nadzieję, ze powaznie sobie przemyślal i dojdziecie do jakiegos porozumienia :)

Balladyna i co myślisz o tym jonasie? Ma to jakis sens czy tak raczej nijak ma sie do rzeczywistosci?

Edytka opel corsa - maly ale wygodny i szybki :)

reklama
Lux jakie kluski ?

Kami teraz bedzie coraz lepiej ,dla mnie drugi trymestr byl najlepszy bo pierwszy to ciągły strach do tego dolegliwości a w drugim jeszcze nie czułam sie jak slonica Haha

Kasik ja lubie takie autka ,mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z jazdy nim ,ja oplem corsa nigdy nie jezdzilam ale tu u nas to popularne autko ;-)

Teoretycznie tak, ale bez jakiś efektów bo jestem 5 dni przed okresem ;-) dlatego dziwią mnie te pozytywne testy owulacyjne, znaczy jak na razie jeden. Chyba ze mam drugą owulacje, bo jak narazie żadnych objawów okresu, kompletnie nic!

Edytka Ja na corsie jeździłam jak zdawałam prawo jazdy, wiec troszke wprawy mam. Notabene w trakcie mojej nauki na egzaminie weszly toyoty yaris i uczylam sie na corsie a zdawalam egzam na toyotce ;P

Julka a nóż to moze i druga owu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry