• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak sobie myślę, że skoro ze mnie "wróżka- odwrotuszka" to pewnie jak sobie wróżę córkę to tez jajka na usg za jakiś czas zobaczę [emoji14] [emoji12]

Pewnie i fajnie z tą pasją ale ja jednak wolałabym córkę ;)

Tyle mam świetnych rzeczy po Gutce tyle zabawek :) chłopakowi to się nic z tego nie przyda i wszystko nowe trzeba by kupić ;)

Ale dla córci nie miałabym tylko wózka i łóżeczka :) reszta jest.

Pewnie i fajnie z tą pasją ale ja jednak wolałabym córkę ;)

Tyle mam świetnych rzeczy po Gutce tyle zabawek :) chłopakowi to się nic z tego nie przyda i wszystko nowe trzeba by kupić ;)

Ale dla córci nie miałabym tylko wózka i łóżeczka :) reszta jest.

Moze bedzie i coreczka a nawet jesli nie to zabawki po niuni mozesz sprzedac (tymi co sie juz nie bawi) i pokupowac cos dla synka ,z reszta zanim zacznie sie drugie dziecko bawic to minie sporo czasu ;-)

Ale.najważniejsze by zdrowe było :tak:

Pewnie ,nie ma nic cenniejszego jak zdrowie dziecka ,wszystko inne sie nie liczy :tak:

reklama
Kamilove mam nadzieje ze dojdziesz z mezem do jakiegos porumienia i on zmadrzeje;-)

Aschllee kochana pewnie masz racje ze to resztki po @ bo plamien niema tylko sluz taki ciemny wiec napewno po tym!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry