• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

"Ze statystyk różnych klinik położniczych na świecie wynika, że najwięcej dzieci przychodzi na świat około pełni księżyca, w drugiej zaś kolejności w okolicy nowiu. U wszystkich dziewczynek, które rodzą się w tych dwóch fazach Księżyca, dni płodne w cyklu "księżycowym" pojawiają się znów około pełni albo nowiu. Bardzo możliwe, że i ten rytm stanowi pewną naturalną prawidłowość, od której człowiek w znacznym stopniu się oddalił."

tu można sprawdzić jaka była faza Księżyca kiedy się rodziłyśmy, wynika z niej że ja się urodziłam blisko pełni. No ale i wczoraj była pełnia. A ja mężowi dałam spokój :/ yh ale może to jeszcze obowiązuje ;)))

Fazy Księżyca

to tyle nowinek, ja uciekam bo dzisiaj w robocie mamy dzień kobiet ;)

jakby tak było to miałabym szansę wtedy gdy zacznę 1 cykl starań. Oj, marzenia :rolleyes:

reklama
gaga ja w pierwszej ciazy chodziłam na badania prywatnie ale lekarz przyjmował też w ośrodku u mnie i wypisywał mi skierowania na badania państwowe za darmo miałam. to tez kwestia lekarza i tego gdzie przyjmuje.

lady- kurcze juz 12 tydzien? gratuacje :)

U mnie na obiad dzisiaj pomidorowka z wczoraj dla synka a dla nas pieczarkowa zupa krem :) u mnie też ładna pogoda ale nigdzie nie wyjdę bo właśnie skończyłam praktyki i lecę na zajęcia do 20 :/

Gaga myślę że tak będziesz musiała płacić ;/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry