• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie tak wyglądają jak zaczynam robić testy czyli 10 dc i ja tylko przez jeden dzień mam mocne takie jak kontrolna i później znów bladziochy ale to może być spowodowane lh, niby mam w normie ale każda kobieta w swoich cyklach ma inny. Bo pytalam o te wyniki z tych testów giną po tym jak komentował wysokość mojego lh

reklama
Julka moze bordowych nie masz ale widać ze codziennie są ciemniejsze i nie wydaje mi sie ze w terminie @ nie bedziesz miec ovu a bo to raczej nie możliwe a z tych testów wynika ze za kilka dni kreska powinna byc taka jak kontrolna z tym ze ty juz napewno po ovu jestes ...takze albo to hormonki albo you know ;-)

Ostatnia edycja:
Julka a moze jednak nie potrzebnie sie martwisz :)

Kamkaz ja ani w ciąży nie jestem ani jak do tej pory nigdy nie bylam a z zębami to mam taki problem ze szok. Jak kiedys w ciąży to sie pogorszy to chyba strace wszystkie zęby -,- jestem u dentysty średnio raz w miesiącu od prawie dwóch lat. Co prawda chodze na NFZ więc moze to i przez to sie to tak rozwleka w czasie, ale nie stac mnie na prywatnego dentyste a tym bardziej, ze mam zęby przeważnie do kanalowego leczenia i tak za nie płace bo nie jest refundowane.. a jak jeszcze by do tego doszedl koszt prywatnej wizyty to bym chyba poszla z torbami :(

Kami i jedziesz zrobic progesteron?

Ja rzadko miewam bóle glowy ale moja mama dzisiaj całą noc nie spala bo ja tak glowa napierdzielala.

Czesc gaga :)

Dziewczynki od kilku dni planuje sie Was cos zapytać ale ciągle mi umyka. A teraz mi sie skojarzylo wiec od razu pisze, póki postępujaca skleroza znów mi nie dokuczy :p
Pytanie kieruje głównie do kobitek które byly albo sa w ciąży. Czy w ciąży dużo urósł Wam biust?

O zębach wolę chwilowo nie myśleć. Mam ósemkę do wyrwania.. Masakra. Dobrze byłoby to przed ciążą załatwić, ale odsuwam temat w czasie jak się tylko da.

Kasik ja w ciąży z synkiem miałam taki pełniejszy biust ale umiarkowanie bo liczyłam na coś :) ale po ciąży nic się nie zmieniło i jest jaki był a nawet mniejszy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry