• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
trzymam kciuki :tak: aby Ci się spodobało i abyś Ty też im się spodobała :laugh2:
dziękuję:) ja się juz im chyba spodobałam przynajmniej takie odniosłam wrażenie na rozmowie bo mi powiedziała że będę musiała przyjśc na 3-4 dni teraz żeby zobaczyć jak wygląda tam praca i czy mi się podoba i czy chce tam pracować bo jak nie to będzie musiała poszukać innej osoby

Malinka,

Tak ja opiekuje się dwójką dzieci plus moja Jagoda to w sumie faktycznie troje ;)
Zapraszam na gofra :)

Gaga,

Super, że się odezwali. Będziesz miała swoje pieniążki :)

Dawno nusiaM się nie odzywala... Ciekawe co u niej i jak tam Karla bo juz na czerwono jest w tabelce...

Kamilove - to fajna taka praca :)
Jak teraz mam trochę czasu to żadna nie pisze ;) jak będę zajęta i dopiero wieczorem wejdę nadrabiać to pół wieczoru na forum spędzę :p takie wy złośliwe kobietki :D

reklama
Ja jeszcze 3 godziny pracy :baffled:
ogólnie to chyba ktoś powinien mi odciąć dostęp do neta, bo nałogowo kupuję książki, kocham czytać - ale wiadomo, że książki tanie nie są. Dziś znowu dwie kupiłam - zbankrutuję :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry