reklama

Staraczki 2015 : )

Hej;) tak tylko zaglądam bo mam w planach sie jeszcze postarać jak bedzie taka opcja ;)
Na razie jestem mama 6miesiecznego malucha - dokładnie dzis kończy ;)

Jesli Wam nie bedzie przeszkadzać to dołącze do Was juz awansem:)

Nie czytałam duzo wstecz, ale moge powiedziec ze ja rodziłam z mezem i bardzo mi pomogła jego obecność , on tez był bardzo dumny z tego ze zobaczył syna jako pierwszy i mogl przeciąć pępowinę (:
100 lat z okazji pol roczku:-)
Jak u was nocki przesypia wam juz cale?

reklama
Kami <łapie> :tak:
ja się dziewczyny skupiam na śluzie w tym cyklu boję się że znowu będzie sucho jak ostatnio..
KasiaMarysia jeśli Ci się uda przeczytać tego posta odpowiedz mi proszę czy w cyklu w którym nie pękł Twój pęcherzyk miałaś płodny śluz?
tez mysle ze znow bedzie sucho u mnie zastanawiam sie czy nie brac czegos na poprawe sluzu...

Kamilove jak ladnie wyglada Twoj suwaczek:-)

Ewel,

Dobrze się czuje. Praktycznie bez zmian :) tylko dziś coś w pachwinach mnie ciągnie. To pewnie więzadła. Lekarz mnie trochę wczoraj uspokoił bo powiedział, że to już duży ciąża i ryzyko poronienia jest niewielkie :)
Może mnie wkrecal, ale jakoś tak lepiej mi z ta wiadomością ;)
Dziękuję za pamięć i troskę :*

I kciuki za dziś!! Daj znać zaraz po :)

Który ty masz dziś wogole tydzień? :)

dziewczyny ja właśnie przepłakałam godzinę bo mój mąż mi zadzwonił że był u lekarza z kręgosłupem i czeka w poczekalni na rtg. Zasypałam go smsami żeby tego nie robił (bo to hamuje spermatogenezę a i część lekarzy zabrania przez 3 mce starań bo nie wiadomo czy to nie powoduje mutacji w dna w plemnikach). Odpisał mi że już zrobił prześwietlenie, a za chwilę że to prima aprilis. Ale ja dalej nie wiem. Jeśli to żart to bardzo kiepski, zażartował sobie z najważniejszej dla mnie rzeczy :((( jestem załamana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry