Julka89.89
Cudzie trwaj..
ciężko bo jest kierowcą i jak poustalają tydzień trasy to by im wszystko zburzyło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ciężko bo jest kierowcą i jak poustalają tydzień trasy to by im wszystko zburzyło
Witajcie
wczoraj byly starankia to był 16 dc i miałam sucho...a dzis rano śluz jak białko kurze i rozciągliwy dzis 17dc ale ja bede teraz co 2 dni sie starać przecież bez jaj troche te plemniki żyją![]()
przy moich 30 dniowych cyklach 14 dni przed to było wczoraj więc ja ta nie wiem juz jak to liczyć, teraz se nie nakręcam staranka były w 11 , 12 i 16 dc.
jezeli w przyszłym tygodniu nie będzie miał możliwości to załatwi sobie urlop na 2 tygodnie później jakiś dzień. Teraz i tak nie jest źle, wyjezdza na 2-3 dni, a wczęsniej nie było go 2 tygodnie, był na 2 dni i znowu nie było go 2 tygodnie, a już wtedy się staraliśmy, więc grudzień u nas był taki, że tylko 2 dni było bzyku ;-)
cytrynowa nie dało się, z resztą co to za związek w którym się widzimy 2 dni przez miesiąc, teraz ledwo wytrzymujemy 3 dni... strasznie go kocham i przykro mi, że jeszcze nie mogę dać nam dziecka, ale mam nadzieje, że to niedługo nastąpi.
Cytrynowa mamy przerwy najdluzsze 3 dniowe to nie jest duzo