• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny błagam Was o mocne kciuki:tak::biggrin2:
Dziś ponownie byłam u pani doktor no i wczoraj była owulacja. Pierwszy cykl starań i jestem pełna nadziei. Od soboty mam brać luteinę przez 10 dni i 11 rano zrobić test. Jeśli wyjdą II kreseczki (mam nadzieję ) to nie odstawiać tylko przyjść do doktorki i pójść na betę. Podobnie było jak zaszłam w ciążę z Majeczką, taka sama sytuacja i wtedy @ nie przyszedł. Liczę na to, że teraz też nie przyjdzie i że się uda. Tak więc wspomnijcie mnie w swoich modlitwach. Dziękuję Wam za to z całego serca :biggrin2:

&& trzymamy kciuki Oczywiscie

Kamkaz kciuki !!!
Kami dlaczego nie mozesz bzyku? Ze wzgledu na poronienia czy blizniaki? Czy jeszcze cos innego? Wspolczuje Wam ;)
Dziewczyny ja bym taj chciala podchodzic do sprawy jak mowicie Julce ale nie potrafię, moj zresztą tez sam dogaduje "dzisiaj trzeba poprawic, dla pewnosci, zebysmy sie pozniej nie zastanawiali czy nie bylo o jeden raz za malo". No ale to faktycznie dopiero 3ci cykl I mozna jeszcze świrować ;)

witam,troche mnie niebyło wiec niema szansy was nadrobić,wiec trzymam && za testujące,gratuluje tym co wyszły im II kreseczki a tym co przyszła @ tule mocno:-)
kami jak zdrówko,jak się czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry