reklama

Staraczki 2015 : )

Przepraszam że wczoraj nie napisałam. Jak wróciłam był już wieczór a jeszcze musiałam lecieć do zastrzyku i jeszcze do Majeczki na cmentarz. Ogólnie bardzo źle sie wczoraj czułam, Cały dzień mnie mdliło i strasznie bolał brzuch ale dziś przeszło mi na ból głowy.

Ja po wizycie. Na szczęście wszystko ok. Serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo. Wg usg jest 8 tydz 2 dzień a wg mnie jutro zaczynam 8 tydz. Ale grunt że wszystko ok. Na szczęście krwawienia nie widać a to co ostatnio było widać na usg to był krwiak, który teraz się wchłoną. Oczywiście nadal zastrzyki mam brać. No i w poniedziałek mam zrobić progesteron i we wtorek na wizytę.

i tu sie ciesze, bardzo :-)

reklama
Asch u mnie tez bedzie jarzynowa plus kalafior :-D

Kamaz super ze wszystko w porzadku ;-)

Lux to sobie pospalas ,nalezalo Sie

Pysia aaaaa zapomnialam ze w pl swieto :-P Jak mama przygotuje to napewno pysznosci Beda

Naturalna moze wez Jakis przeciwbolowy

My dziś lecimy na rosołek do rodziców. Zapraszali też na grilla, ale obiecaliśmy dzieciom kino. Jedziemy na 16tą, a na koniec dnia na mszę na Jasną Górę.

reklama
Ja tez juz nie chodzę. Byl czas kiedy bylam bardzo wierzaca. Gdzies po drodze ta wiare zgubilam i do czasu jak jej w pełni nie odzyskam, nie wezme koscielnego.slubu i nie ochrzcze dziecka. Choc rodzina napiera. Oj napiera

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry