reklama

Staraczki 2015 : )

Naturalna czyli bedziesz uczyc dzieci w domu tak ?

Moni az zazdrosze mdlosci :-P

Cytrynowa to rzeczywiscie musisz Sie wymeldowac I problem listow sadowych czy innych Bedziesz miala z glowy

reklama
Coz. Kazdy ma.swoje zdanie. Taki system sprawdza się w wielu miejcsach, chocby Australii. Nie zamkne dziecka w domu. Sa zajecia pozalekcyjne, kolka zainteresowan, obozy, zhp. Jesli chodzi o socjalizacje, to nie ma zadnych badań, które stwierdzaja, ze socjalizacja w szkole jest najlepsza. Sa za to badania, ktore jasno mowia, ze kontakt z.innymi dziecmi i socjalizacja moze się odbywac na roznych płaszczyznach, w roznych miejscach, niekoniecznie z rowiesnikami. Także z dziećmi starszymi czy mlodszymi

Bog chyba jest, mowie chyba, bo gdyby byl to by mi dziecka nie zabral :no:

Lux a jesteś pewna, że to był Bóg? Zobacz ile zła dookoła. Sami świat szatanowi oddaliśmy. A on się najbardziej cieszy jak się o nim zapomina. Wtedy może spokojnie działać. Zresztą zobacz- dopiął swego, bo się od Boga odwróciłaś.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do nauczania w domu to moja znajoma uczy dzieci w domu i bardzo sobie chwali taki system ,dzieci zadowolone ,znakomicie sie uczą ,z tego co pisała to tylko ma jakieś egzaminy jezdzi z dziecmi ,jesli dobrze zrozumialam.

My juz po spacerku ,ale cieplutko ,dokupilam truskawki ,nie mogłam sie oprzeć :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry