• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Naturalnamama to tez pytanie czy sa jakies czynniki poza materialne ktore sa dla Was ważniejsze aby wyjechać ?

Wiadomo samemu łatwiej podejmować decyzje i szaleć ale w życiu chodzi chyba o to by miec do kogo sie rano uśmiechnąć i powiedziec dzien dobry kocham Cie ;)

A czym sie różni liczba staraczek od poczekalni ?
Oczywiście, masz rację. Mi chodziło o to, że komuś bez rodziny bardziej oplaca się taka praca. Ja sie bez moich nigdzie nie ruszam, wiec zostajemy tutaj :)

tapatalk - nowy nałóg.

Kami teraz to juz zleci z checia bym sie zamienila zeby byc juz w 21tc hihi

No moj maz tez mowi ze jemu data 14 luty pasuje.Ze taki wlasnie prezent chce odemnie dostac [emoji2]

moi rodzice nie przyjechali na moje urodziny :no: ze matka nie dotarla, to rozumiem, bo nie gadamy ze soba, ale tata?!!! tata nie przyjechal? nie zadzwonil z zyczeniami nawet :no: bratowa wprost napisala, ze nie dotrze, bo jej sie nie chce, dla uscislenia, pojechala se dzis do ikei, na to miala sile :wściekła/y: mam dosc, lzy mi same leca :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry