kasik90
Fanka BB :)
Kasik nspisze do Majdaczka jak lekarz mi juz powie konkretny termin bo na razie okreslil tak mniej wiecej [emoji6]
Ale lutowka będziesz czy to jeszcze nie pewne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasik nspisze do Majdaczka jak lekarz mi juz powie konkretny termin bo na razie okreslil tak mniej wiecej [emoji6]
Oczywiście, masz rację. Mi chodziło o to, że komuś bez rodziny bardziej oplaca się taka praca. Ja sie bez moich nigdzie nie ruszam, wiec zostajemy tutajNaturalnamama to tez pytanie czy sa jakies czynniki poza materialne ktore sa dla Was ważniejsze aby wyjechać ?
Wiadomo samemu łatwiej podejmować decyzje i szaleć ale w życiu chodzi chyba o to by miec do kogo sie rano uśmiechnąć i powiedziec dzien dobry kocham Cie![]()
A czym sie różni liczba staraczek od poczekalni ?
Tak wstepny termin wyznaczyl na 10 luty [emoji6]
Ja po prostu mialam malo regularne cykle wiec to sie waha od 8 do 14 lutego
no ja bym tak chciała na 14luty heh,chociaz z @ wypada koniec stycznia ale licząc od owulki to na luty,za 2tyg będę wiedzieć dokładnie bo mam wizyteJakby wypadlo 14 to by była znaczna data![]()
ze matka nie dotarla, to rozumiem, bo nie gadamy ze soba, ale tata?!!! tata nie przyjechal? nie zadzwonil z zyczeniami nawet
bratowa wprost napisala, ze nie dotrze, bo jej sie nie chce, dla uscislenia, pojechala se dzis do ikei, na to miala sile
mam dosc, lzy mi same leca