• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Ty to powinnaś sobie rękę z moja siostra podać :D ona dala za telefon 700zl i wpadł jej w kałuże i tez zdechł, ale rodzice wzięli jej nowy na abonament :)

Edyta,

Mój to znów mówi, że muszę aktualizować bo potem mi tylko stare wersje aplikacji i to na dodatek z błędami będą działać. W każdym razie po żadnej aktu w innych telach nic mi się nie działo. Ale wiecie ja tam się nie znam. Tableta jeszcze od nowości nie aktualizowalam bo nie wolał i jest też ok :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux,

Ty to powinnaś sobie rękę z moja siostra podać :D ona dala za telefon 700zl i wpadł jej w kałuże i tez zdechł, ale rodzice wzięli jej nowy na abonament :)

Edyta,

Mój to znów mówi, że muszę aktualizować bo potem mi tylko stare wersje aplikacji i to na dodatek z błędami będą działać. W każdym razie po żadnej aktu w innych telach nic mi się nie działo. Ale wiecie ja tam się nie znam. Tableta jeszcze od nowości nie aktualizowalam bo nie wolał i jest też ok :)

mam teraz stara nokie i o matko jak to smiga :-D marze o nowym tel a tu tyle doladowan w mixie jeszcze

Lux,

Ja to sobie telefon za gotówkę kupuje, nie pakuje się w żadne zobowiązania w przeciwieństwie do mojego Ł. On nadrabia za mnie [emoji53]

O matko to wcześnie one chodzą spać. Aż zazdroszczę. Moja młoda ma teraz drzemkę popołudniowa. Wstanie to pójdzie z tata jeszcze raz na plac i dopiero potem spanko :)

O matko to wcześnie one chodzą spać. Aż zazdroszczę. Moja młoda ma teraz drzemkę popołudniowa. Wstanie to pójdzie z tata jeszcze raz na plac i dopiero potem spanko :)

ja pilnuje, by do 19-tej byly juz w lozkach, maja wiedziec gdzies ich miejsce, inaczej by mi weszly na glowe, zasypiaja i tak kolo 21-ej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry