• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki za kciuki ;) juz końcówka , został mi ostatni egzamin i potem tylko dwa tyg nauki intensywnej do dyplomu i koniec.
Lux trzymam &&& żeby nie było @@ :) u mnie przyszła jak w zegarku :)
Mój pierwszy poród był długi i bolesny . Oxy nic nie dawała. Lekarz przebił pęcherz, kolejna Oxy i po jakimś czasie poszło. Jak zaczęły ni się regularne skurcze rano 23 maja to urodziłam dopiero 24 o 16. A wisiało nade mną juz widmo cc.:)

reklama
no Luxi okaże się już niebawem, nie ma co gdybać.. ja bym na Twoim miejscu jakby @ się nie pojawiła jutro, to chyba w czwartek zatestowała ;) ale to Twoja decyzja.

chociaż Ciotki BeBoszki swoje przeczucia mają :D

Dzięki za kciuki ;) juz końcówka , został mi ostatni egzamin i potem tylko dwa tyg nauki intensywnej do dyplomu i koniec.
Lux trzymam &&& żeby nie było @@ :) u mnie przyszła jak w zegarku :)
Mój pierwszy poród był długi i bolesny . Oxy nic nie dawała. Lekarz przebił pęcherz, kolejna Oxy i po jakimś czasie poszło. Jak zaczęły ni się regularne skurcze rano 23 maja to urodziłam dopiero 24 o 16. A wisiało nade mną juz widmo cc.:)

ja mam zawieszone starania wiec czekam na @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry