Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cytrynowa "tylko" wycieczke? ;-) fajnie ze tak wam dobrze razem mimo roznic kulturowych. Ale Ty chyba ogolnie ugodowa jesteś osóbka co?
Ale cieplo dzisiaj, po obiedzie bylismy z ferajną męża nad jeziorkiem. A teraz gdzieś na okolicznych stawikach rechoczą żabiska. Chcialabym nie musiec po urlopie w sierpniu wracac do pracy by sie nacieszyć latem. Ale coś sie dzidziusiom nie spieszy :/
A my właśnie wróciliśmy do domu jestem zmęczona i jakoś tak mi przykro, że mama pojechała.
Powiedzieliśmy dziś mojej dobrej koleżance, że czekamy na bliźnięta i teraz żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej. Kuzynka jej chłopaka ma bliźnięta 11msc i pożyczy nam dwa foteliki maxi cosi z bazą i jeżeli chcemy do tez dwie gondolki z baby joggera bo oni właśnie taki wózek mieli tylko inny model niż ja chce.
Teraz zastanawiam się czy nie wystawić na olx tego wózka co kupiłam nawet tez za 600zł i kupić sama spacerówkę joggera. Patrzyłam juz nawet i w sklepie Leo który jest 30km od nas wersja spacerowa z pompowqnymi kołami 1999zl dodatkowo folia, tacka i pałąk gratis. No nic jutro będę myśleć co zrobić, ale troszkę zła na siebie jestem.
Moja to tez niejadek okropny! Czasem cały dzień potrafi na owsiance przetrzymać i nic więcej nie zje.
Ale ja nie zmuszam bo jak kiedyś próbowałam to aż mi się porzygała.
Wierzę, że u mojej córci to bunt dwulatka, ale mimo wszystko dosyć mam jej zachowania i na głowę sobie wejść nie pozwolę bo powoli to jest tak, że człowiek się wstydzi gdziekolwiek z nią iść
Na koniec dnia byliśmy dziś nad jeziorkiem i było super! Jutro chyba tez się wybierzemy
Moj to je wszystko co napotka na swojej drodze :-)
Bylismy wczoraj nad jeziorkiem. Maly sie wylatal, ze hej, az padl. Faceci oczywiscie popiwkowali, co mnie troche denerwuje, ale... Dzis maz do pracy, moze przyjedzie moja mama i kolezanka, wiec tez bedzie milo
Witajcie
Nasmarowalam posta i wywalilo mnie z neta:/
Dzis ostatni dzień mojego urlopu i mysle jak go spedzic bo mala jeszcze smarczucha i pokasłuje - tylko to mi na alergie zalatuje bo katar jak mój W ma przy alergii.
Kamilove Agatka tez ma odruch wymiotny i nie mam sily z nia walczyc wiec generalnie je co lubi tylko czasem cos nowego wpadnie do jadłospisu ( ale chrupkami nigdy nie pogardzi)
Madziolina chcialabym żeby moja tak fajnie jadla...