Luxuorius
Moderatorka
Kami metoda z naklejkami na dzieciaki serio dzialatestowalam wiele i to przynioslo najwiekszy skutek
![]()
ja to w pracy stosuje i daje efekty, z tym, ze Mela ma juz 5 lat i tez wiecej rozumie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kami metoda z naklejkami na dzieciaki serio dzialatestowalam wiele i to przynioslo najwiekszy skutek
![]()
Chyba tez wyprobujeKami i jeszcze jedno, proponuje powiesic taka duza kartke i kup jakies naklejki i za dobry uczynek jedna naklejka, jak uzbiera np 10 to dostanie np zabawke lub lepsze slodycze
Kasik,
Nie ona się na pewno go nie boi bo on jej jeszcze w życiu nie uderzył, nakrzyczal jedynie parę razy. Ja mam taką teorie, że ona jest z nim mało i traktuje go trochę jak nowość i dlatego tak jest, że jego słucha. Np jak on ma dłużej wolne dajmy na to weekend to Jagoda juz w niedziele wieczorkiem ma na tatę wylane
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
pracowitosc to ja mam za swoim tata i jego mama, moje niezyjaca juz cudowna babcia :-)