reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ooj lux wspolczuje ja za to mialam spokojna bo u rodzicow spalam i zabrali ja do siebie do pokoju a ja wyspalam sie tylko o 7.30 musialam wstac bo tata do pracy wychodzil a mala jeszcze spala a chcial mi powiedziec co i jak.

laski, a dziewczynki robily wedrowki do mojego lozka, najpierw sie obudzilam i mialam je obok, wygonilam a potem sama Mela przyszla i tez ja wygonilam, jestem nieprzytomna
fWN6QAA7
a one tuliski chcialy, tak sie cioci tlumaczyly
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
o trzeciej w nocy ehhhh

Kasik tez kiedyś nie pilam ale zaczelam pic jak wrocilam do pr po macierzyńskim, kupiłam teraz jakiś zestaw witamin co to tez energii maja dodac:)Luxi w nocy tez pracujesz?a gdzie Twój poprzedni avatarek?tamta barbie była super:laugh2:

Luxi lubi zmiany :D

Ja raz na ruski rok capuccino se strzele albo kopiko (3 w 1). A tak na codzien nie przepadam.. próbowałam na studiach się nauczyc jak po nocach zakuwalam do sesji ale mi nie wyszło :p moze i dobrze.. za to nałogowo pije cole, niestety..

Nie jest dobrze pic dużo kawy:no:mysle, ze jeszcze się mieszcze w granicach rozsadku:-Da z napoi to woda u nas, a Agacia woda z sokiem z malin - co tydz do eco latam i jej kupuje bo taki pijusek z niej;-)

Oj to pewnie ciężko się przyzwyczaić?ja mam rano albo południa ale te południa się czasem wydluzaja tak jak wczoraj bo dostawa, a jutro zmiana promocji i tez dluzej:wściekła/y:tez musze jakiś avatarek strzelić:)na barbie zawsze zwroce uwagę bo jestem ich fanka a w domku dużo ich, oj duzo:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry