reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux nasze się niestety nie nadaja na takie naprawy i renowacje:no:a podoba mi się jak sa meble odnawiane na styl skandynawski, tylko biala farba albo szarosci:tak:staralam się u Agatki tak zrobić pokoj jeśli chodzi o wystroj:tak:podloga w szarości i jasne sciany (zielen i zlota trochę miesza szyk:-p)a jakie kolory w kuchni?

Lux nasze się niestety nie nadaja na takie naprawy i renowacje:no:a podoba mi się jak sa meble odnawiane na styl skandynawski, tylko biala farba albo szarosci:tak:staralam się u Agatki tak zrobić pokoj jeśli chodzi o wystroj:tak:podloga w szarości i jasne sciany (zielen i zlota trochę miesza szyk:-p)a jakie kolory w kuchni?

pokoj bedzie bez-roz i paski tapety w kwiaty a kuchnia bedzie miec tapete taka w takie cegielki lub skora weza, to wzrory kuchenne sa typowo

Afrodyta trzymaj sie i wylecz, warto. Ja tez musialam maj odpuscic bo sie leczylam, plakalam z wscieklosci ze mi cykl przepada ale za to czerwiec juz zdrowiutki i jaki owocny.
Natka mnie brzuch do wczoraj jeszcze bolał jak na @, dzisiaj narazie nie. W sobote dopiero powinnam dostac @ bo to ten dluzszy cykl 33 dni, ale widocznie mialam owu jak w normalnym cyklu 29cio dniowym wiec sie modle ze sie malpisko nie pokaże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry