reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Pysia gratuluje Malego Geniusza ;))

Julka89.89 ja tez bylam niecierpliwa. Tak niecierpliwa, ze testowalam 3 dni przed okresem i to w toalecie w pracy....

My z D. sie dzisiaj na Jurassic World do kina wybralismy ;). Znosny, ale od okularow mnie za uszami swedzi

Czesc Dziewczyny:tak:
Cytrynowa moja Agatka tez tak potrafi - dobra pamięć ma i tez to co czytam potrafi zapamietac:tak:
Piekna pogoda się dzisiaj zapowiada:-Dnareszcie lato:-pa u Was jaka prognoza pogody?

Wczoraj przyszedł mój termometr owulacyjny i mierzyłam dzis temp było 36,53
a jak jest się w ciązy to chyba jest powyzej 37 czy to zalezy od danej osoby? i powinnam mierzyc napewno cały cykl...

Caly cykl. Chodzi o to żeby byly dwie fazy. Przed owu jest nuższa po wyższa. Jesli ktos jest zimnokrwisry i przed owu ma ledwo 36 to 36,6 może być na ciąże. Ważne jest sposób muerzenia- usta pochwa albo odbyt. I godzina muerzenia

Ja w sygnaturce mam mój wykres który dziczeje. Jeszcze owu nie miałam. Dlatego wiem niestety ze nie mam co robic testów po 28 dniach

reklama
Caly cykl. Chodzi o to żeby byly dwie fazy. Przed owu jest nuższa po wyższa. Jesli ktos jest zimnokrwisry i przed owu ma ledwo 36 to 36,6 może być na ciąże. Ważne jest sposób muerzenia- usta pochwa albo odbyt. I godzina muerzenia

Ja w sygnaturce mam mój wykres który dziczeje. Jeszcze owu nie miałam. Dlatego wiem niestety ze nie mam co robic testów po 28 dniach

Dzieki, tak myślalam ;-)

wiec czekam dalej do soboty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry