reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
majdaczek do pozniej i nie stresuj sie tak,olej drukarke :-p

kamilove przez neta kupuje tylko testy hihi inne elektroniczne rzeczy pierwsze co to musze dotknac,pomiziac itp :-D

Edyta faktycznie sie nie znamy, ostatnio czasu brak a Wy tyle produkujecie :P staram sie chociaz czytac ale i z tym ciezko....
Karla kciuki&&&
Majdaczek ja mam tak samo jak zamowie to ma byc teraz, natychmiast haha

Wy tu o takich pysznych obiadach a ja na diecie kp:P a sline juz mam do pasa:P

karla tez zawsze chcialam miec blizniaki ale jak urodzilam pierwszego syna to mi sie odwidzialo,tyle bylo przy nim pracy ze glowa mala :cool2:

animka zagladaj czesciej to sie lepiej poznamy :tak:

ja juz odkurzylam i wytarlam kurze ,regularnie sprzatam wiec pozniej nie mam co robic jeszcze tylko wstawie pranko a jak juz je wywiesze to pojde z mlodym na spacer bo u nas jak narazie slonecznie

Jestem :) byłam u tego dziadka, zarobiłam 2 dychy, lecą do koperty na plecak Tomka siostrzenicy i chrześniaczki. Kilka wizyt u niego i plecak będzie kupiony, taki jaki ona chce ;) potem będę zbierać na druga ratę ubezpieczenia auta w lipcu :) nie będę musiała odkładać z wypłat na to. A zbieramy jednak też na komunię Tomka chrześniaczki, także trochę wydatków nas czeka :/ no nic, jutro jadę z tym panem do miasta na zakupy i do banku. Wpadnie znów trochę kasy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry