reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czesc Dziewczyny:tak:
Ale mnie nogi bola po wczorajszej promocji:szok:areobik był jak tralala;-)
Cytrynko przykro ze taka masz sytuacje:-(ja to marze, żeby na slubie była najblizsza rodzina ale wiem ze się nie spelni -pogodziłam się juz z tym...
Kwiaty bez okazji?super, mój nawet na okazje nie daje:-D

ta temp jakos u mnie skacze prawdopodobnie jestem po owu i temp była juz 36,73 pózniej 36,43 a dzis 36,50 czyli skacze juz nie wiem co mam myślec chyba za bardzo nie bede sie kierowała ta temp. Dziś 18 dc.

Pakuje sie na wczasy,w glowie jedna mysl czy nie za wczesnie zrobione ehhh chociaz czytajac fora to wychodzi ze moglo by za Wcześnie bo iles caly proces trwa.. Zagniezdzanie i takie tam :-)

Kotek jak skacze to mogło nie być owu, pomierzysz parę cykli to bardziej będziesz znała swój organizm, mierzenie ponad tydzień niewiele ci powie. I wbrew temu co mówisz to temperatura wiele sugeruje ;-)

Kotek jak skacze to mogło nie być owu, pomierzysz parę cykli to bardziej będziesz znała swój organizm, mierzenie ponad tydzień niewiele ci powie. I wbrew temu co mówisz to temperatura wiele sugeruje ;-)

eee tam jak byłam u ginekologa to mówiła że wszystko wporządku, i owu miałam.więc nie wierzę w to że jest cos nie tak nie chcę sobie wkręcac bo to jest najgorsze...napewno wiele sugeruje temp. ale tak jak mówisz musze ja mierzyc pare cyki, a teraz tez 2 razy mierzyłam z 40 min opóxnieniem :-)

a tak poza tym to tam sranie a nie staranie się o dzieci mój mąz przychodzi czasami taki zmęczony ze swojej pracy że nic mu sie nie chce (prowadzi swoją firmę), mi również jak ma byc na siłe to nie ma sensu... i raptem w tym cyklu 2 razy było w 12 i 14 dc to jak tak sie staramy co miesiąc to mozna powiedzieć że sie wogóle nie staramy.... żal

No i kotek może takie nie spinanie się nie jest złe, a wkońcu dwie kreski cię zaskoczą ;-) kotek to niestety nie jest tak, że jak się ma w jednym cyklu owulacje to w drugim na 100% jest niestety, oczywiście tobie życzę żeby była. A ja sobie własnie przypomniałam że chyba od dziś musze zacząć zażywać clo :-) ja będę w planowanej owu u ginekologa i zobaczymy co mi powie. Na weekend jadę do teścia, ciesze się, bo tam zawsze odpoczywam ;-)

reklama
No i kotek może takie nie spinanie się nie jest złe, a wkońcu dwie kreski cię zaskoczą ;-) kotek to niestety nie jest tak, że jak się ma w jednym cyklu owulacje to w drugim na 100% jest niestety, oczywiście tobie życzę żeby była. A ja sobie własnie przypomniałam że chyba od dziś musze zacząć zażywać clo :-) ja będę w planowanej owu u ginekologa i zobaczymy co mi powie. Na weekend jadę do teścia, ciesze się, bo tam zawsze odpoczywam ;-)

nie wiem może i dobrze się okaże...
nie potrzebnie wszyscuy wokół wiedza ze sie staramy i ciagle teksty a Ty jeszcze nie jestes w ciązy? przeciez to raz dwa się zachodzi i pytania jestes w ciązy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry