reklama

Staraczki 2015 : )

co do ciąży w pierwszej wiedzieli wszyscy,z druga tez się pochwaliłam tzn,tesciowa jak się dowiedziała to zaraz obdzwonila cala rodzine ciul wie po co,a teraz wiedza moja rodzina i mojego ale pewnie ta znowu wszystkich telefonicznie poinformowała ze znajomych kolezanka i dziś znajomi bo byli i tak wyszło,ale tez w tej ciąży nierozpowiadam bo się boje mimo ze to już ponad 11 tydzień,info na fb całkowicie odpada

reklama
Ja też info na fb o ciąży nie wrzucam. I rozważam tez czy w ogóle zdjęcia dziewczynek wstawić po urodzeniu. Ostatnio mój opowiadał o wielu nieprzyjemnych sytuacjach i przemyśle sprawę.

Lecę spać. Znów boli mnie głowa. Dobrze, że dziś Zuzia i Hania nie szaleją w brzuchu :)

Dobranoc!

Kami ja tez sie zastanowie czy na fb bedzie moj brzuch i dziecko pokazane, ale z drugiej strony mam znajomych, ktorych nie widuje i chcialabym pokazac, ehhh ciezki orzech do zgryzienia

Kami ja tez sie zastanowie czy na fb bedzie moj brzuch i dziecko pokazane, ale z drugiej strony mam znajomych, ktorych nie widuje i chcialabym pokazac, ehhh ciezki orzech do zgryzienia

Ja brzucha nie wstawie na pewno. Z jagoda się nie chwaliam - nawet nie wiem czy fb wtedy miałam, a teraz to już w ogóle mi to nie w głowie. Zresztą u mnie dobre dwie koleżanki co są poza Włocławkiem jeszcze nie wiedzą o ciąży i byłoby im przykro gdybym nie powiedziała im osobiście.

tako ma fajne wozki i zobacz, jeden za drugim jest, wszedzie wjedziesz

Ale troszkę drogo. Bym musiała jeszcze 600zl dołożyć. A sama wiesz jak jest z kasa. Te 6 słówek to nasza jedna ratka. Ale nie powiem podoba mi się :tak:

I jeżeli by się prowadziło go tak dobrze jak bj to pewnie bym się zastanawiała :D

Te foteliki cybexa bardzo mi się podobają tez. Fajny daszek mają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry