reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie :)

My wróciliśmy ze spaceru nad morzem, od wczoraj tak wieje, że głowę urywa ale jest super, tylko posmażyć się nie da bo za zimno i za wietrznie :) Jutro wracamy już do domu niestety :/

Ja jeśli zajdę w ciążę to nie wiem czy wytrzymam nie informując najbliższych. Teraz o tym, że się staramy wiedzą tylko moi i męża rodzice i moja koleżanka bo też się stara i się nawzajem wspieramy :)

Mnie też czeka cc. Pierwszy poród miałam cc, bo mój Maciejko był duży i nie było postępu porodu.

hejjo, my wrocilismy z zakupow, wyplata starego slaba, ale zle nie bylo, bo mialam malo do kupienia, ledwo co 250 zl stracilam tylko, bo miesa mam na kilkadziesiat obiadow zamrozone, tak samo chemia do pranaia itp tkaze tylko drobne rzeczy kupilam by zapasy uzpelnic w jedzeniu :biggrin2: w lidlu sa lody w promocji, musialam sie napalic i wziac​

W pracy ;) Bynajmniej ja ;)

Ja strasznie ubolewan, ze nie mam duzej zamrazali ; (. Wiec nawet jakbym chciala zrobic czegos duzo i zamrozic na kiedy indziej to nie mam jak ; (

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Chcialabym taka, ale ja nie mam gdzies wstawic, bo mam bardzo mala kuchnie.

Przerabiac kuchni nie bede bo nie moje mieszkanie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

a my mamy mega kuchnie, to stary blok i jest duzo miejsca, mi wygodnie jest kupic za 300 zl miesa i miec zapas, czuje sie bezpieczniej, wyskoczy jakis wydatek, gorsza wyplata a mieso jest, tak samo lubie miec zapas oleju, maki czy proszku do prania lub plynu do plukania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry