reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja mam sklepy pod nosem. Niestety jak sie idzie po jedna rzecz to sie wiecej nakupi dlatego wlasnie mi sie wielka lodowka widziala. Ale jak sie przeprowadzaliamy do tego mieszkania to inne rzeczy nam sie w nim podobaly wiec swoje widzimisie musialam odlozyc na bok.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hejo :*

Prosze o następny termin 08.08
Pisalyscie kiedy byście oznajmiły o ciąży, ja że o tamtej mowilam odrazu a pozniej przykro bylo sie tłumaczyć to jak sie w końcu uda wolałabym zachować to dłużej w tajemnicy ale znając mojego moze mu sie wymsksnac od razu. W tamtym roku jak mi wyszedł test pozytywny zapakowalam go w papier ozdobny i powiedziałam mojemu ze mam prezent dla niego ;)

Hejo :*

Prosze o następny termin 08.08
Pisalyscie kiedy byście oznajmiły o ciąży, ja że o tamtej mowilam odrazu a pozniej przykro bylo sie tłumaczyć to jak sie w końcu uda wolałabym zachować to dłużej w tajemnicy ale znając mojego moze mu sie wymsksnac od razu. W tamtym roku jak mi wyszedł test pozytywny zapakowalam go w papier ozdobny i powiedziałam mojemu ze mam prezent dla niego ;)

ja o pierwszej ciazy mowilam szybko, kolejna chce ukrywac, tzn Wam tu napisze, osoby w realu dowiedza sie pozniej

Ja mam to samo podejscie. Jak zaszlam w piersza to odrazu wiedzieli wszyscy z facebookiem na czele.

A pozniej te glupie dopytywania sie, dziwne spojrzenia... teraz wie moj D i szef i nikt wiecej. I az nie zacznie byc widac nikomu nie mowimy.

Nie zazdroszcze:no:mialas ta sama sytuacje co znajoma - wymeczyla się i na koniec cc miała robione bo maly do kanalu rodnego nie mogl się przemiescic...chyba miałam szczęście bo około 14 zaczely mi się skurcze a po 21 urodziłam wiec dosyć szybko i az lekarka się dziwila:tak:dobrze wspominam porod o ile można dobrze:-p

moja bratowa tez tak miała ze się wymęczyła i wkoncu cc
kachaa87 ja od 9 miałam bóle słabe o 10 takie ze ledwo chodziłam a o 12:40 syn był na świecie:-)

reklama
Wogole Damiana siostra mnie wkurzyla (tez mieszka w Irlandii). Zadzwonila zeby sie spytac czy jej kase pozycze, bo cos tam cos tam. Powiedzialam zeby do Damiana zadzwonila bo ja jestem w pracy i nie mam czasu za bardzo. Wiec ona do niego zadzwonila i on sie jej spytal wprost po co jej tak kasa to mu powiedziala co innego niz mi.... wsciekla jestem na ta klamczuche. A 2 dni pozniej miala czelnosc zadzwonic jakby nigdy nic i zaprosic mnie na swoj Baby Shower...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry