reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta01 nie mowww... ;((( ale bym zjadlaaaa ja mam przerwę w pracy i mam tylko platki na mleku zapomnialm jedzenia do pracy a nie chce mi sie wychodzić bo leje ...

edyta nie mam terminu @ :-p jeszcze trochę karmię piersią i mi funkcje kobiece nie wróciły :-D także u mnie to loteria. Nie zabezpieczamy się i co będzie to będzie. Jak już mi się cykl unormuje to się do tego przyłożę bardziej. Chyba, że jednak się uda jakoś :)

loli, kiedyś chciałam bliźniaki, żeby raz rodzić i rodzina w komplecie :-p ale po jednym dziecku nie wyobrażam sobie jak można poradzić sobie z 2 takimi maleństwami, a trojaczki i więcej to już w ogóle trzeba być jakimś superhero :szok: Widziałam kiedyś taką parę w parku z bliźniakami malutkimi... masakra jak jedno zaczęło ryczeć to drugie też :-D słodziaki, ale chyba bym nie dała rady.

pkati wieczorem test może być niemiarodajny. Ze względu na tą tomografię zrób dla pewności rano też ;-)

DIsiaj od 7 rano do 16.
O 5:30 zjadłam sniadanie ale dużeee no i teraz platki i musze wytrzymać az do domu dojadę o 17

Siasias. Wiem wiem na jutro mam clear blu co niby wykrywa wczesna ciaze tak dla podwójnej pewności:) to gowno takie drogie ze masakra ale no dobra poświęcam go na jutro ;) ważniejszy dla mnie wynik:)

Ostatnia edycja:
Zatestuję jak będę mieć jakieś objawy :-) alkoholu i tak nie pije, a małą i tak muszę dźwigać. Teraz mnie tak mdli od tygodnia ale z przerwami i sporadycznie, a w pierwszej ciąży miałam mdłości rano, wieczór, we dnie, w nocy :-D więc to nie to. Ale gdyby tak nie przeszło to za tydzień może. Jak pójdę po folika to kupię test.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry