edyta01
Czekamy na czwarty cud
kto wie może się przyłączę![]()
siasia zapraszam ,zapraszam :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kto wie może się przyłączę![]()
Cholera chyba się sprawdza bo można powiedzieć, że ja do tych "rad" się stosowałam i były bliźnięta (manioku tylko nie jadłam i piersią nie karmiłam)Chyba są jakieś sposoby ale nie dają one 100% powodzenia znalazłam takie coś
[h=2]1. Co ułatwia zajście w ciążę?[/h] Wiele par zastanawia się, jak zajść w ciążę bliźniaczą. Szanse na zajście w ciążę są większe u osób, które mają w rodzinie bliźnięta, ale szczęściu zawsze można pomóc. Jak to zrobić? Wystarczy zastosować się do poniższych wskazówek.
- Zapoznaj się z zasadami świadomości płodności i obserwuj swój cykl miesięczny, by obliczyć optymalny czas na poczęcie. Uprawianie seksu w czasie dni płodnych jest niezbędne, by doszło do zapłodnienia.
- Kobiety, które nie wiedzą, jak zajść w ciążę mnogą, powinny zaopatrzyć się w kwas foliowy. Należy przyjmować go codziennie, ponieważ jest konieczny dla prawidłowego rozwoju płodu i zwiększa szansę na urodzenie bliźniąt. Jeśli marzy ci się ciąża bliźniacza, zacznij stosować kwas foliowy przynajmniej miesiąc przed poczęciem.
- Regularnie spożywaj korzeń manioka. Jest to afrykańska roślina, która zwiększa owulację. W regionie Afryki, w którym maniok jest jednym z podstawowych składników diety, częstotliwość urodzeń bliźniąt jest największa na świecie.
- Pij mleko i jedz wołowinę. Kobiety, których dieta jest bogata w mleko, mają większe szanse na poczęcie bliźniąt niż weganki.
- Jeśli masz małe dziecko, w czasie prób zajścia w ciążę mnogą karm starsze dziecko piersią.
- Trochę przytyj. Kobiety z niewielką nadwagą częściej rodzą bliźnięta.
Ja też z Jagodą miałam mdłości non stop i to gdzieś do 5miesiącaZatestuję jak będę mieć jakieś objawy :-) alkoholu i tak nie pije, a małą i tak muszę dźwigać. Teraz mnie tak mdli od tygodnia ale z przerwami i sporadycznie, a w pierwszej ciąży miałam mdłości rano, wieczór, we dnie, w nocywięc to nie to. Ale gdyby tak nie przeszło to za tydzień może. Jak pójdę po folika to kupię test.
Dziadek nerwus :thumbdown:Jestemmialam ciezki dzien
bylam z tym dziadkiem na zakupach, zalatwilam mu ogrom spraw i gdy wrocilismy do domu to przyjechala ta babka z opieki z policja i w tergo dziadka jak by diabel wstapil. Zwyzywał ją i calkowicie zaprzepaścił soebie sznase na opiekunke przyznana z gminy, oj dzialo sie. Mam nadzieje, ze mnie tak nie zwyzywa nigdy, bo wtedy od niego odejde, zreszta dzis mu to powiedziałam.
nie lubię takiej pokręconej pogody 
Kasa się przydaNerwus to mala powiedziane! Ale kurcze w dni lacznie 70 zl zarobilam!
Nie dam mu sie, on raczej nie powinien mi problemow robic, bo juz wszyscy sie od niego odsuneli i gdy i ja odejde to on bez pomocy zupelnie zostanie.