reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez szybko rosłam i nie dopinalam spodni wiec na ciążowe szybko przeszlam:tak:dobrze, ze wszystko w pozadku Natka:tak:
Wiecie zmienili menu odkad byliśmy ostatni raz i jestem zla bo miał być alkohol i tort w cenie menu a teraz nie ma i musimy na szybko sami zalatwiac:wściekła/y:

Ja tez szybko rosłam i nie dopinalam spodni wiec na ciążowe szybko przeszlam:tak:dobrze, ze wszystko w pozadku Natka:tak:
Wiecie zmienili menu odkad byliśmy ostatni raz i jestem zla bo miał być alkohol i tort w cenie menu a teraz nie ma i musimy na szybko sami zalatwiac:wściekła/y:

zartujesz?! oni są niepowazni? nie mowi sie takich rzeczy na dwa tygodnie przed slubem, ja bym im niezla opinie wystawila na miescie

Ja jestem rok przed weselem i juz umowe mam podpisana i chocby niewiadomo co by tam pozmieniali to musi byc to co zawarte w umowie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja jestem rok przed weselem i juz umowe mam podpisana i chocby niewiadomo co by tam pozmieniali to musi byc to co zawarte w umowie.

a jestes pewna tej restauracji? mam nadzieje, ze tak, bo jedna kolezanka na miesiac przed weselem sie dowiedziala, ze knajpa zbankrutowala! na szybko szukali sali i wzieli pierwsza lepsza z wolnym terminem, tamtej kasy oczywiscie calej nie odzyskali, masakra jakas :no:

a jestes pewna tej restauracji? mam nadzieje, ze tak, bo jedna kolezanka na miesiac przed weselem sie dowiedziala, ze knajpa zbankrutowala! na szybko szukali sali i wzieli pierwsza lepsza z wolnym terminem, tamtej kasy oczywiscie calej nie odzyskali, masakra jakas :no:
Ja nie mam restauracji [emoji14]. Wynajelismy sale w szkole + kucharki ;)) Bedziemy mieli swojskie wesele :). Ja nie chcialam restauracji bo bylam ba kilku weselach i jedzenie mi nie smakowala i wszystko bylo wyliczone (do tego stopnia, ze nie bylo co jesc). Wiec my sobie wymyslolismy, ze bierzemy kuchary, wymyslamy menu razem z nimi. My im kupujemy produkty a one dostaja kase tylko za gotowanie.

ale fajnie, typowe wiejskie weselicho i sama decydujesz co podasz jesc, super!
Tort bede miala z cukierni, ale ciasta beda z "kola gospodyn wiejskich" [emoji14]. No i stol wiejski jeszcze sobie wymyslilam. Mam znajomego, ktory ma wedzanie takze tez problemu z zalatwieniem nie bedzie ;) Kielbaska z dzika mniammmm

reklama
dziczyzny nie lubie, ale moi rodzice lubia i sie tym zajadaja :-)
chcialam isc na plac z dzieciakami, ale Mateusz strzelil focha, ze on nie pojdzie i cierpliowosc mi sie konczy, mowi, ze chce zostac sam, mowie, ze mowy nie ma, a on, ze w domu zostaje, a tu nie moze, mowie, ze tam ma na dole babcie a tu nie i sie dziecko zamknelo, rece opadaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry