reklama

Staraczki 2015 : )

dziczyzny nie lubie, ale moi rodzice lubia i sie tym zajadaja :-)
chcialam isc na plac z dzieciakami, ale Mateusz strzelil focha, ze on nie pojdzie i cierpliowosc mi sie konczy, mowi, ze chce zostac sam, mowie, ze mowy nie ma, a on, ze w domu zostaje, a tu nie moze, mowie, ze tam ma na dole babcie a tu nie i sie dziecko zamknelo, rece opadaja
A ile on ma lat?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Natka zadnej umowy nie podpisywalismy:no:zreszta nie slyszalam żeby ktoś ze znajomych miał umowę spisywana na sale?podpisuje się cos takiego Dziewczyny?Wesele wiejskie to fajny pomysl:tak:mamy malutko osob bo raptem 25 z dziecmi...
Lux robiliśmy tam już chrzciny i byliśmy na roczku - ogolnie jedzenie dobre, było dużo a teraz po zmianie menu jest zdecydowanie mniej:-(teraz to już nic nie zrobie na ostatnia chwile:no:Babeczka pow, ze niedawno aktualizowali karte menu i wypadly z menu soki, owoce, alkohol i tort...
Wszystko jest nie tak i plakac mi się chce:-(

Natka zadnej umowy nie podpisywalismy:no:zreszta nie slyszalam żeby ktoś ze znajomych miał umowę spisywana na sale?podpisuje się cos takiego Dziewczyny?Wesele wiejskie to fajny pomysl:tak:mamy malutko osob bo raptem 25 z dziecmi...
Lux robiliśmy tam już chrzciny i byliśmy na roczku - ogolnie jedzenie dobre, było dużo a teraz po zmianie menu jest zdecydowanie mniej:-(teraz to już nic nie zrobie na ostatnia chwile:no:Babeczka pow, ze niedawno aktualizowali karte menu i wypadly z menu soki, owoce, alkohol i tort...
Wszystko jest nie tak i plakac mi się chce:-(
ja rozumiem zmiana menu, a gdzie w tym wszystkim klient? u nas są umowy na sale, np jak sie wplaca zaliczke itp, jakis dowod wynajecie sali jest wtedy i nie mozna zmian bez zgody klienta w menu wprowadzic

Z tym, ze my dostaliśmy do przejrzenia menu a ustalać mielismy dopiero teraz i okazuje się, ze karta jest zmieniona a my na co innego byliśmy przygotowani...:-(dostaliśmy tylko dowod wplaty za zaliczke i teraz jak wplacalismy kaske, mam za mało czasu żeby teraz gdzies szukac zwłaszcza, ze pracuje i nablizsze wolne to przyszla nd i pn przed slubem:-(

reklama
Lux nie spodziewałabym się w zyciu czegos takiego:no:trudno jakos damy rade...teraz moja kierowniczka wraca z urlopu i jestem ciekawa czy zmieni grafik tak jak miałam obiecane...na początku miałam isc do pr w dzień przed slubem i w dzień slubu na południe - to w ogole bez komentarza:eek:teraz mam pn wolny a wt i środa na południe do pracy, goście przyjezdzaja sr wieczor albo czw rano. Żeby było smieszniej W pracuje dzień przed slubem bo nie ma kto mu okolicznościowego podpisac:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry