reklama

Staraczki 2015 : )

Z dobrych rzeczy udało mi się kupic babelkowa syrenke dla Agatki na urodzinki i jest już schowana w szafie:tak:a druga dobra wiadomość to, ze W zabral dziś do pr mój wniosek o ubezpieczenie a to oznacza, ze w sierpniu staramy się o dzidziusia:-D

reklama
Dziekuje Lux za podtrzymanie na duchu:tak:stresuje się trochę i denerwuje bo nie układa się jak powinno - pociesza mnie fakt, ze tak niestety bywa. Akurat wszystko się naszlo w jednym czasie - jeszcze umowę mam do końca miesiąca a nowej ani widu ani slychu:szok:

Wiecie Dziewczyny mam nadzieje, ze przedluza bo inna asystentka usmiechala się pod nosem, ze komus umowa się konczy i regionalna pytala...i po cichu licze, ze na stale dostane...
Co macie na obiad?

natka90 kochana tak się ciesze ze ta twoja słodycz jest i wszystko z nia dobrze
kacha ja do sali tez miałam wstepna umowę i dowód wpłaty na zaliczke,ja tez przed ślubem miałam problem bo teście obiecali kase a gowno dostaliśmy i szynko do banku żeby kredyt wziasc 3tysie bo tyle zbrakło
dostałam tabsy dowcipne i masc która pisałam ze mam

Hej Laski.

Natka super ,że wszystko ok z dzidzią:)

Kacha no my też pisaliśmy umowę na salę jak i na cenę za osobę.

U mnie dzisiaj leniuchowo i było spaghetti,

Dziewczyny?Wiecie co...wczoraj jakoś mi ustały te mdłości...coś nie za bardzo prawda?:(tydzień czasu miałam tylko...

za to nawalaja mnie plecy w okolicach łopatek...

A jutro mam wesele przyjaciółki...też włąsnie takie z gosposią ...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry