reklama

Staraczki 2015 : )

Marta,

To gratuluję!
Ja wyczekuje z utęsknieniem kwietniówek. Mam nadzieję, że wysyp ich będziemy mieli :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam:)
No nareszcie mialam mozliwosc nadrobić zaległości. Szykuje sie do pracy. Na szczęście dziś nie na 12h tylko do jakiejś 16:00 :)

Natka super dzidzi niech rośnie zdrowo i juz bez żadnych krwawien :)

Marta serdeczne gratulacje :)

Kachaa kochana serdecznie współczuje tych nerwów i stresów. Ja miałam wiejskie wesele na sali OSP z kucharkami, orkiestrą, wiejskim stołem i fontanna czekoladowa. Bardzo fajnie bylo. Poprawiny mialam jeszcze i w niedzielę i poniedziałek i częściowo we wtorek przy sprzątaniu ':) a umowe na samą sale i osobną z kucharka na określoną cene od osoby podpisywałam na rok przed weselem. Natomiast moja siostra teraz w sierpniu wesele robi ale juz w knajpie i tez umowe mialam zawartą dużo wcześniej. Z tym ze ostateczna liczbe gosci i menu jada podawac na 2tyg przed weselem. Ale u niej też tak jest ze torty, ciasta, napoje, alkohol, owoce i cukierki we własnym zakresie. Ale wiedziała o tym odrazu a nie na2 tyg. przed :/
A cena za osobe sie nie zmienila? Przeciez jak tyle rzeczy odeszlo to cenę powinni proporcjonalnie zmniejszyć.. kachaa jeszcze ta sytuacja w pracy.. ech kochana nie stresuj sie. Wszystko sie ułoży :* a 2 dni urlopu okol. należą Ci sie jak "psu zupa" :)

czesc, ja wlasnie sie wykapalam, zjadlam kanapke i biore sie za obiadek, dzis garnek serowy
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
potem mamy w planach zakupy i zrywanie ogorkow i kolejne zaprawy, pogoda taka se, w ncy byla nawalnica i padalo, rano bylo mega zimno, teraz probuje sie przebic slonko, milego dnia babole
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry