Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moze wstawie nastepnym razem jak bede pewniejsza hehe jakos taka jestemide spac,mam nadzieje ze plamienie do jutra sie uspokoi,juz mam coraz mniej a strchu duzo:\
Ona to gratulacje, ze wszystko z malenstwen okej. Oby jak najszybciej minęło krwawienie to przestaniesz sie zamartwiac na zapas
Kasiu jak tam wynik bety? wyczekujemy z niecierpliwością
Co do tematu skrawków wędlin to swego czasu kupowalam takie dla psiaka. W mięsnym miałam znajomą, która odkładala mi co swiezsze. Ale i tak nie wyobrazam sobie tego zjeść.. paranoja jakaś karmic tym dzieci :/ przeciez to sie nawet potruc mogą -,-
Mój M byl wczoraj u chirurga z tym palcem.. miał go rozcietego i oczyszczanego skalpelem do samej kości. Lekarz powiedzial, że dzięki temu ze nie zbagatelizowal sprawy ma palca, bo zaczęła sie powoli wdawać zamartwica...
Szykuje sie do pracy. Kolejne 12h przede mną.. wczoraj wyjątkowo byłam na 8. Dobre to, ze mam platne nadgodziny
Miłego dnia :* postaram sie jeszcze dziś zajrzeć w wolnej chwili