reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
witam
ja mam rosół od wczoraj:-)
dzwoniłam do gina i mam normalnie przyjść we wtorek tylko odebrać wyniki które będą a grupe krwi doniosę innym razem:-)
mnie dziś znowu boli podbrzusze z prawej strony i martwi mnie to mam tam przepuchline gdzies kolo jajnika i boje się ze jak macica się powieksza to gdzies to uciska (jak boli wyczuwam guz) przed ciaza wyczuwalny był po przebudzeniu i po wysiłku,boje się ze jak brzuszek będzie większy i dzidzia bd większy ucisk to pęknie,w pierwszej ciąży tez go miałam i było oki...musze wypytać we wtorek gina żeby niemartwic się na zapas

Monii mnie też czasem boli właśnie z prawej strony i moja gin twierdzi że może to być jelito. Kazała brać espumisan i od tamtej pory to pobolewanie jest żadsze. Więc się nie martw na zapas.

Dzis 25 dc temp nadal rośnie :) dziś były chrzciny i tak się objawia że godzinę w toalecie siedziałam z biegunka napęwno to było od smietanowca którego wczoraj robiłem. Muszę w końcu zarejestrować się na kolonoskopie bo za często mam te biegunki.

Kotek87 brzmi to wszystko baardzo obiecująco. Trzymam kciuki aby nic się nie zmieniło i abyś za 9 miesięcy tuliła swoje dzieciątko

Dzięki, powiem Ci ze bardzo bym chciała żeby moje marzenie się spełniło tylko że miesiąc temu temp rosła o 2 dni przed@ zaczęła spadać. Teraz pociesza mnie fakt że wg temp trafiliśmy przed i w czasie owulacji. Chociaż nigdy nie wiadomo kiedy tak naprawdę była.

Zobaczysz musi się udać.... Nie ma innej opcji:)
Co do owulacji 100% pewności nie masz chyba że poszłabyś na monitoring. Dobrze że te starania są takie przyjemne... Działać można cały cykl. W któryś dzień się trafi. My w ostatnim cyklu działaliśmy codziennie przez 12 dni ale nie dlatego że kiedyś pojawi się owulacja,ale dlatego że poprostu chcieliśmy. Między czasie poszłam do gin na kontrolę i mówi że owu będzie w najbliższych godzinach. Mo i faktycznie była bo po 2 dniach znów usg i było po owu. Głowa do góry będzie dobrze. Was też to trafi zobaczysz....

reklama
hej ja od rana w dobrym humorze :biggrin2: po pierwsze bede ciocia, moja bratowa jest w ciazy, moj braciszek sie postaral :-D po drugie zima zaczynam prace w jego sklepie na normalna umowe z zusem, takze ciesze sie niezmiernie, bo w koncu zostawie tamta prace i wiecej bede zarabiac :-D moi rodzice przeszczesliwi, ze wnuk bedzie :biggrin2: my zgodnie z planami za rok wracamy do staran, ale wczesniej, bo jakos na wiosne juz :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry