justjestem
Moderatorka
A ja się trochę boję ciała po ciąży, od kilku lat regularnie ćwiczę i nie zamierzam w ciąży przerwać ale mimo to mam nadzieję, że moje baby będzie łaskawe 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To chyba depresja przedporodowaOficjalnie stwierdzam JESTEM GRUBA jak urodze mocna dieta, jak to sie stalomze jestem taka wielka. Pozaklejam wszystkie lustra odslonie jak poczuje ze schudlam . kropka .
już niedługo i Ty będziesz się cieszyła upragnioną ciążą cały czas trzymam za was kciuki:-)poronilam w marcu zeszlego roku, staralam sie rok,ale musielismy przerwac starania, dziękuję :* w pierwsza stracona ciaze po pol roku zaszlam
już niedługo i Ty będziesz się cieszyła upragnioną ciążą cały czas trzymam za was kciuki:-)
just &&&&
Renee30 gratuluje
ja dziś jestem nie do zycia,w nocy się budziłam bolało mnie podbrzusze,niewiem czy to macica czy jak,mały się rusza,wiec niepanikuje na razie a jutro rano lekarz wiec wypytam o co kaman
A kasik90 niemiała mieć dziś lekarza?
dzięki:-)just &&&&
Renee30 gratuluje
ja dziś jestem nie do zycia,w nocy się budziłam bolało mnie podbrzusze,niewiem czy to macica czy jak,mały się rusza,wiec niepanikuje na razie a jutro rano lekarz wiec wypytam o co kaman
A kasik90 niemiała mieć dziś lekarza?
A ja się trochę boję ciała po ciąży, od kilku lat regularnie ćwiczę i nie zamierzam w ciąży przerwać ale mimo to mam nadzieję, że moje baby będzie łaskawe![]()

oby tak się stało:-)a co u szwagierki?oby szybko ten czas mi zlecial, dzis nawet bratowa mnie pocieszla,ze urodze rok po niej :-)
oby tak się stało:-)a co u szwagierki?

czyli szwagierka nadal swoje ona to chyba się nie zmieniszwagierke trzepie z zazdrosci, ze moja bratowa w ciazy wiesz jak jest, lepiej, zeby sie we dwie nie spotkaly, bo Edzia Agacie ciaze wydrapie![]()