reklama

Staraczki 2015 : )

Ja sie na ilosc nie nastawiam. Moze byc tak, ze z jednym sobie nie poradze.

Moja mama po urodzeniu mnie byla tak zniechecona, ze 8 lat czekala zeby zajsc w kolejna ciaze. Ciezko jej ze mna bylo, bo nie byla do konca gotowac na malenstwo...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Jabym chcialabyc i zrobie wszystko zeby tak bylo ;). Ale gadanie gadaniem...

Ja jestem po pedagogice i boje sie, ze czamai bede sie wobec swojego dziecka zachowywac tak jak sie zachowywalam wobec moich przedszkolakow [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

tez kiedys chcialam trojke, ale zmienilam zdanie po pracy z trojka diablow

Ja po pierwszym synu zapieralam sie ze wiecej dzieci miec nie bede ,taki byl nieznosny ,ale zaliczylam wpadke i wyjscia nie mialam ,balam sie ze jak drugi taki bedzie,wtedy to bym sie pochlastala haha ale drugi synus byl bardzo grzecznym dzieckiem ,takze zdanie zawsze mozna zmienic :-p

Ja po pierwszym synu zapieralam sie ze wiecej dzieci miec nie bede ,taki byl nieznosny ,ale zaliczylam wpadke i wyjscia nie mialam ,balam sie ze jak drugi taki bedzie,wtedy to bym sie pochlastala haha ale drugi synus byl bardzo grzecznym dzieckiem ,takze zdanie zawsze mozna zmienic :-p

ja powiedzialam, ze jak trzeba bedzie to dam klapsa i sie skonczy, bo do dzieci niekiedy nie da sie slownie dojscc :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry