kasik90
Fanka BB :)
Dzieki
A mi wlasnie przyszedl castangus wiec od nowego cyklu zaczne go brac i moze w koncu sie uda
A może nie będziesz go musiała już lykać?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki
A mi wlasnie przyszedl castangus wiec od nowego cyklu zaczne go brac i moze w koncu sie uda
Dzieki
a już myślałam że po jakiś ciuszek wyskoczyłaś;-)ser topiony, smietanke i drozdzowke :-)
a już myślałam że po jakiś ciuszek wyskoczyłaś;-)

a jednakwczoraj se kupilam legginsy![]()

a jednak
ja już za jakiś czas będę musiała wymieniać część garderoby:-)
A może nie będziesz go musiała już lykać?![]()
ale nadzieje sie we mnie tli ;-)mi pomogl oby i Tobie cos dal

coś tam mam,ale wiesz jak to jest chcesz sobie sprawić przyjemność to idziesz na zakupy,dużo kupować nie będę dlatego napisałam że tylko część garderoby wymienie:-)czekam na fajne promocje w H&M jak byłam w ciąży to tyle fajnych ciuszków upolowałam za niewielkie pieniądzeie masz nic z ciazy z mlodym?
To by bylo zbyt piekneale nadzieje sie we mnie tli ;-)
Czekam na to![]()
coś tam mam,ale wiesz jak to jest chcesz sobie sprawić przyjemność to idziesz na zakupy,dużo kupować nie będę dlatego napisałam że tylko część garderoby wymienie:-)czekam na fajne promocje w H&M jak byłam w ciąży to tyle fajnych ciuszków upolowałam za niewielkie pieniądze