reklama

Staraczki 2015 : )

hej laseczki trochę mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum :-p ale przez ten czas odpoczęłam sobie jak nigdy! Kotlina Kłodzka jest PIĘKNA, zwiedzaliśmy od rana do wieczora...z miśkiem sielanka :-) dobrze nam zrobił taki reset.

Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg :-pa po metforminie czuję się świetnie ;-)

Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)

Jak tam dzieciaczki się zadomowiły w szkołach i przedszkolach ? :>

Są u was grzyby? Ja dziś uderzam w las ...:-p

w koncu sie odezwalas :biggrin2:

reklama
Miałam wypadek samochodowy doznałem skręcenia odcinka szyjnego kręgosłupa potem miałam stluczke . W październiku będę miała rehabilitację. A szukam innej bo ta jest ciężka przez nią wylądowała na l4 przez 3 dni miałam ogarnąć magazyn 120 Pawłem z ciuchami i butami nawet niektóre pudła ważą 50 kg jak nie więcej każda robiła co innego mi zostało ogarnąć palety na każdej co innego miało być sortowanie ja już na twarz podałam a moja szefowa do innych się śmiała ze chyba choruje a do mnie wydzwaniala i błagał abym do pracy przysZła bo jak nie do widzenia zerwanie umowy nie potrzebne jej chorowitek mam pracować jak ona chce nawet od 5do 20 pracowalam :( moja psychika troszke jest do niczego

Miałam wypadek samochodowy doznałem skręcenia odcinka szyjnego kręgosłupa potem miałam stluczke . W październiku będę miała rehabilitację. A szukam innej bo ta jest ciężka przez nią wylądowała na l4 przez 3 dni miałam ogarnąć magazyn 120 Pawłem z ciuchami i butami nawet niektóre pudła ważą 50 kg jak nie więcej każda robiła co innego mi zostało ogarnąć palety na każdej co innego miało być sortowanie ja już na twarz podałam a moja szefowa do innych się śmiała ze chyba choruje a do mnie wydzwaniala i błagał abym do pracy przysZła bo jak nie do widzenia zerwanie umowy nie potrzebne jej chorowitek mam pracować jak ona chce nawet od 5do 20 pracowalam :( moja psychika troszke jest do niczego

tez pracowalam kiedys w takim obozie pracy, wysylasz juz jakies cv? masz cos na oku? jej to duzo przeszlas, wspolczuje :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry