Luxuorius
Moderatorka
Niestety na szczescie czekam na rehabilitacje.
Sikulinda tak jak inne dziewczyny pisza najwazniejsze ze beta jest 0 wszystko bedzie dobrze i tylko wyczekiwac staranek.
a szefowa sie nie burzy, ze na zwolnieniu tak dlugo jestes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety na szczescie czekam na rehabilitacje.
Sikulinda tak jak inne dziewczyny pisza najwazniejsze ze beta jest 0 wszystko bedzie dobrze i tylko wyczekiwac staranek.
co za pindaMaja pretensje ale to nie moja winna wypasek mialam ja kjechalam do pracy po 4 dniach mialam telefon od niej i musialam przyjsc do pracy w kolniezu ortopedycznym co ledwo glowa ruszalam po 10 juz normalnie wrocilam ale nadal w kolniezu a po 20 dniach musialam sciagnac bo dostalam info od mojeje pani ze jak sie nie obudze to mnie zwolni bo do niczego sie nie nadaje a czesto na nas wrzesczala a ja kprosila to my musialysmy zostac ale jak ja chcialam w trakcie pracy wyjsc na chwile na poczte to wiesz jaka mi zrobila awanture zezwala mnie ze nie mam mozgu co ja se mysle zebym sobie za bardzo nei pozwalala. sorki za bledy ale nerwy mnie poniosly przez ta prace mam nerwice i depresje![]()
źle nikomu się nie życzy, ale postawiłaby się chociaż w Twojej sytuacji...co to za obóz pracy?Maja pretensje ale to nie moja winna wypasek mialam ja kjechalam do pracy po 4 dniach mialam telefon od niej i musialam przyjsc do pracy w kolniezu ortopedycznym co ledwo glowa ruszalam po 10 juz normalnie wrocilam ale nadal w kolniezu a po 20 dniach musialam sciagnac bo dostalam info od mojeje pani ze jak sie nie obudze to mnie zwolni bo do niczego sie nie nadaje a czesto na nas wrzesczala a ja kprosila to my musialysmy zostac ale jak ja chcialam w trakcie pracy wyjsc na chwile na poczte to wiesz jaka mi zrobila awanture zezwala mnie ze nie mam mozgu co ja se mysle zebym sobie za bardzo nei pozwalala. sorki za bledy ale nerwy mnie poniosly przez ta prace mam nerwice i depresje![]()
ja tez nerwicy sie nabawilam w pracy, z tym, ze dziecmi sie opiekowalam i daly mi w kosci i one i ich rodzicenajlepsze jest to ze dyrektor zero reakcji nikt mnie na swoj dzial ni ewezmie bo jej sie boja ehhh

oj to uciekej stamtad, bo stracisz zdrowie do konca![]()
Dlatego ide do swojego psychiatry w poniedzialek zalatwiam zwolnienie i papiery o swiadczenie rehabilitacyjne mam nadzieje ze zus mi je przyzna![]()
Juz jestem po jednej kontroli ale ja mam nadal bole kregoslupa czasami nawet spac nie moge a z glowa bole prawie codziennie ;/ no i moje wahania nastrojow ;/