reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja nie śledzę tv tylko wiadomości niezależne z neta, w tv kłamią i manipuluja... Na kopaczowa i Niesiołowskiego patrzeć nie mogę...kłamią w żywe oczy , Tak krytykowali Dude że chce dać po 500 zł na dziecko a imigrantów sprowadza , przecież to cholota, większość mężczyzn. W tv pokazują tylko to co chcą, ale nie pokażą że imigranci wyrzucają wodę która dostali, polskie dzieci nie co jeść, samotne matki wyrzucają z dziećmi na bruk a imigranci dostają mieszkania i tyle kasy do utrzymania że głowa mała, do tego nie szanują nikogo, naszej religii, naszych praw
Dla mnie jak narazie najbardziej wiarygodnym jest Korwin i partia Stonogi.

Ja nie śledzę tv tylko wiadomości niezależne z neta, w tv kłamią i manipuluja... Na kopaczowa i Niesiołowskiego patrzeć nie mogę...kłamią w żywe oczy , Tak krytykowali Dude że chce dać po 500 zł na dziecko a imigrantów sprowadza , przecież to cholota, większość mężczyzn. W tv pokazują tylko to co chcą, ale nie pokażą że imigranci wyrzucają wodę która dostali, polskie dzieci nie co jeść, samotne matki wyrzucają z dziećmi na bruk a imigranci dostają mieszkania i tyle kasy do utrzymania że głowa mała, do tego nie szanują nikogo, naszej religii, naszych praw
Dla mnie jak narazie najbardziej wiarygodnym jest Korwin i partia Stonogi.

no ja widzialam jak oni ta wde wyrzucaja, ja sie boje, zeby sie wladze nie obudzily jak juz za pozno bedzie :no:

Ja tez widziałam akcję z wyrzucaniem wody z pociągu.
Europa zlupiala z tymi imigrantami.

Aco do partii o z tego całego c yrku popieram PO.
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

no ja widzialam jak oni ta wde wyrzucaja, ja sie boje, zeby sie wladze nie obudzily jak juz za pozno bedzie :no:

Dokładnie kopaczowa robi wszystko co jej merkelowa powie , ja żałuję że u nas nie ma Orbana, on zrobił bardzo dobrze zamykając granice, ja nie mam nic przeciwko uchodźcom ale oni nie są uchodźcami uciekającymi przed wojną gdyby tak było to uciekliby do najbliższego kraju w którym nie ma wojny i osiedlili się tam, oni liczą tylko na zasiłki socjal i rozpowszechnianie swojej religii
Zapewne słyszeliście o tym bo w tv było głośno, jak niedawno mężczyzna zabił przed biblioteka dziewczynkę która robiła zakupy z rodzicami, a kto ją zabił? Muzułmanin ale o tym w tv nie powiedzieli, a dlaczego? Odpowiedzcie sobie same

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry