• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ha lubię takie historie:) ja w sumie Ł też poznałam przez neta. Tylko, że mieliśmy wspólnych znajomych jak się potem okazało i z widzenia się znaliśmy:)
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Ha lubię takie historie:) ja w sumie Ł też poznałam przez neta. Tylko, że mieliśmy wspólnych znajomych jak się potem okazało i z widzenia się znaliśmy:)

no my sie znalismy ze szkoly, potem jezdzilam na pilke z moim bratem i tam tez Tomek gral a tak naprawde to sie poznalismy przez czat telefoniczny i tak juz trzy lata :-D

No wlasnie wy widzialyscie jak oni ta wode wyrzucali a zwrocilyscie uwage jaki ogrom ludzi tam byl a ile tej wody wywalonej bylo czy chcleba. Nikf nie przeczy ze tam tez jest syf pomiedzy tymi ludzmi ale widze wszystkich zaslepila juz nienawisc i strach przed muzulmanami ja osobiscie tez sie ich boje ale ludzie posrod tej masy sa tez katolicy syryjczycy ktorzy naprawde uciekaja przed smiercia. Ich trz
eba zarejstrowac i sprawdzic wszystkich i imigranotow odeslac do siebie a nie uogolniac i wywalic wszystkich. Ludzi tak dziwi ze ooo a jaki tel ma ale kurcze wlasnie uchodzca nie ucieka przed bieda bo przed wojna wielu z hich nie byla biedna mieli domy samochody i dobre telefony teraz uciekaja przed smiercia i glupota by bylo zostawic smartona bo glupio bedzie wygladalo. Trzeba duzo zmian duzo porozumienia i spiecia dupy uni.
A co do Dudy to ani przez chwile nie wierze ze bedzie 500 zl na dziecko jak juz Pis dopcha do wladzy to zaraz tak wszystko przekabaci ze bedzie mowil ze czry mary z winy PO nie moga tego dac

Dokładnie kopaczowa robi wszystko co jej merkelowa powie , ja żałuję że u nas nie ma Orbana, on zrobił bardzo dobrze zamykając granice, ja nie mam nic przeciwko uchodźcom ale oni nie są uchodźcami uciekającymi przed wojną gdyby tak było to uciekliby do najbliższego kraju w którym nie ma wojny i osiedlili się tam, oni liczą tylko na zasiłki socjal i rozpowszechnianie swojej religii
Zapewne słyszeliście o tym bo w tv było głośno, jak niedawno mężczyzna zabił przed biblioteka dziewczynkę która robiła zakupy z rodzicami, a kto ją zabił? Muzułmanin ale o tym w tv nie powiedzieli, a dlaczego? Odpowiedzcie sobie same

To nie byl muzulmanin tylko swiadek jechowy muzulmanimem zrobili go juz jakis czas po jak zrobilo sie glosno o islamizacji.

Co do wybijania tych wszystkich partii to juz praaie sie udalo jak wiekszosc wsiadla do jednego samolotu niestety wielu zostalo na ziemi trzeba im zalatwic wiekszy samolot

Ostatnia edycja:
Nam w styczniu stuknie 7lat :-D

Zresztą tak naprawdę Łukasz był moim pierwszy poważnym chłopakiem i oby już tak było do końca. Bo sprawdziłam go i w sumie na nikogo cudowniejszego nie mogłabym trafić.

A co ciekawsze widzę, że i siostra idzie w moje ścieżki. Już ze swoim jest dwa lata i nie zapowiada się by miało to się zakończyć :)) wręcz przeciwnie.

reklama
Nam w styczniu stuknie 7lat :-D

Zresztą tak naprawdę Łukasz był moim pierwszy poważnym chłopakiem i oby już tak było do końca. Bo sprawdziłam go i w sumie na nikogo cudowniejszego nie mogłabym trafić.

A co ciekawsze widzę, że i siostra idzie w moje ścieżki. Już ze swoim jest dwa lata i nie zapowiada się by miało to się zakończyć :)) wręcz przeciwnie.

no to Marta idzie w Twoje slady, ladna dziewczyna z niej :-) fajnie,ze tak sie jej uklada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry