Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co tam leci?
Mam niestety akcje sprzątnie mieszkania wiec narazie rozrywka przed tv odpada
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Js też oglądam :-)

Ha lubię takie historieja w sumie Ł też poznałam przez neta. Tylko, że mieliśmy wspólnych znajomych jak się potem okazało i z widzenia się znaliśmy

Dokładnie kopaczowa robi wszystko co jej merkelowa powie , ja żałuję że u nas nie ma Orbana, on zrobił bardzo dobrze zamykając granice, ja nie mam nic przeciwko uchodźcom ale oni nie są uchodźcami uciekającymi przed wojną gdyby tak było to uciekliby do najbliższego kraju w którym nie ma wojny i osiedlili się tam, oni liczą tylko na zasiłki socjal i rozpowszechnianie swojej religii
Zapewne słyszeliście o tym bo w tv było głośno, jak niedawno mężczyzna zabił przed biblioteka dziewczynkę która robiła zakupy z rodzicami, a kto ją zabił? Muzułmanin ale o tym w tv nie powiedzieli, a dlaczego? Odpowiedzcie sobie same

Nam w styczniu stuknie 7lat
Zresztą tak naprawdę Łukasz był moim pierwszy poważnym chłopakiem i oby już tak było do końca. Bo sprawdziłam go i w sumie na nikogo cudowniejszego nie mogłabym trafić.
A co ciekawsze widzę, że i siostra idzie w moje ścieżki. Już ze swoim jest dwa lata i nie zapowiada się by miało to się zakończyć) wręcz przeciwnie.