reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
sikulinda ja tez jak mowie 2cm to połowe włosow zetnie:crazy: kiedyś byłam u jednej i miałam włosy długie za łopaki i mówie ze max 2cm a ona oki ja patrze a ona chyba z 10cm i włosy miałam ledwo do ramion :wściekła/y:a tak ciągła za włosy ze więcej tam nie poszłam,ciezko mi trafic co by dobrze mi zrobila czy obcieła dlatego rzadko chodze do fryzjera,teraz pojde chyba za miesiąc albo na swieta dopiero:-)

sikulinda ja tez jak mowie 2cm to połowe włosow zetnie:crazy: kiedyś byłam u jednej i miałam włosy długie za łopaki i mówie ze max 2cm a ona oki ja patrze a ona chyba z 10cm i włosy miałam ledwo do ramion :wściekła/y:a tak ciągła za włosy ze więcej tam nie poszłam,ciezko mi trafic co by dobrze mi zrobila czy obcieła dlatego rzadko chodze do fryzjera,teraz pojde chyba za miesiąc albo na swieta dopiero:-)
moja chrzestna byla dobra fryzjerka, ale przez chorobe juz nie pracuje, a tak to tez przyjaciolka i kolezanka mi robia

ja bardzo sporadycznie chodzę do fryzarza a farbuję się sama :-p ja myje głowę co 2 dzień ogólnie jestem bardzo zajawiona pielęgnacją włosów :-) sledze blogi o włosach i wyhodowałam kudły do tyłka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry