Luxuorius
Moderatorka
no choc duzo ma krotkie wlosywłaśnie nie mogę na taką trafić... tak w ogóle widziałyście kiedyś fryzjerkę z długimi włosami? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no choc duzo ma krotkie wlosywłaśnie nie mogę na taką trafić... tak w ogóle widziałyście kiedyś fryzjerkę z długimi włosami? :-)
właśnie nie mogę na taką trafić... tak w ogóle widziałyście kiedyś fryzjerkę z długimi włosami? :-)
tak jak ja :-(
ja co drugi dzien, niekiedy codziennie, zalezyTak to juz niestety jest jak sie codziennie wlosy myje..
milej pracy :-)Zmykam do pracy![]()
kiedyś byłam u jednej i miałam włosy długie za łopaki i mówie ze max 2cm a ona oki ja patrze a ona chyba z 10cm i włosy miałam ledwo do ramion
a tak ciągła za włosy ze więcej tam nie poszłam,ciezko mi trafic co by dobrze mi zrobila czy obcieła dlatego rzadko chodze do fryzjera,teraz pojde chyba za miesiąc albo na swieta dopiero:-)moja chrzestna byla dobra fryzjerka, ale przez chorobe juz nie pracuje, a tak to tez przyjaciolka i kolezanka mi robiasikulinda ja tez jak mowie 2cm to połowe włosow zetniekiedyś byłam u jednej i miałam włosy długie za łopaki i mówie ze max 2cm a ona oki ja patrze a ona chyba z 10cm i włosy miałam ledwo do ramion
a tak ciągła za włosy ze więcej tam nie poszłam,ciezko mi trafic co by dobrze mi zrobila czy obcieła dlatego rzadko chodze do fryzjera,teraz pojde chyba za miesiąc albo na swieta dopiero:-)