Luxuorius
Moderatorka
moj wolal seksik niz mecz hahah, szokhahaha to pewno dlatego taka w skowronkach wstałaś...u mnie niestety mecz zaprzepaścił szanse na cokolwiek
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj wolal seksik niz mecz hahah, szokhahaha to pewno dlatego taka w skowronkach wstałaś...u mnie niestety mecz zaprzepaścił szanse na cokolwiek
![]()

ja bardzo sporadycznie chodzę do fryzarza a farbuję się samaja myje głowę co 2 dzień ogólnie jestem bardzo zajawiona pielęgnacją włosów :-) sledze blogi o włosach i wyhodowałam kudły do tyłka :-)
piątek, piąteczek, piątunio i weekendWitam
Luxi jaki dobry humorek z rana, w końcu piątek dzisiaj!![]()

spróbuj jakiś wcierek na porost włosów, jantar z farmony albo czarna rzepa z joanny u mnie się sprawdziły :-)a moje stoja w miejscu,to daj recepture na wychodowanie,chciałabym do tyłka a mi brakuje żeby mieć chociaż do pasa
tak w ogóle dzień dobry
sa tez olejki w aptekach, one tez wzmacniaja wlosy i lepiej rosna po nic, trzeba popytac :-)spróbuj jakiś wcierek na porost włosów, jantar z farmony albo czarna rzepa z joanny u mnie się sprawdziły :-)
Witam
Super wieści Luxi - gratulacje dla bratowejja już też się doczekac prenatalnych nie mogę..